SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terminal Bölge Gelişimine Katkı Sağlayacak"

0
Güncellendi - 2017-02-11 03:22:22
A- A+ PAYLAŞ

Bitme aşamasına gelen yeni İlçe Terminalinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni terminalin aynı zamanda bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Yeni İlçe Terminali’nin şehir içi trafiğin daha düzenli hale gelmesi amacıyla planlandığını ve şu an bitme aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Çakır, terminalin çevre yolu altında olmasının yanı sıra Kuzey Kuşak Yolu ve Çarmuzu Yoluna bağlantısı dolayısıyla bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Çakır, “Daha önce Doğu ve Kuzey Garajlarını faaliyete geçirmiştik. Şimdi de İlçeler Garajını tamamlamak üzereyiz. Burayla birlikte bağlantı yolları da düzenlenecek. Altyapı çalışmaları tamamlandı. Üstyapı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Burada 48 tane dükkan ve işyeri bulunuyor. Yazıhaneler, pastane, lokanta, mescid, idari bina, market birimleri ilçe ve kırsal mahallelerde gelen hemşerilerimize hizmet verecek. Burada yapmış olduğumuz yatırım maliyeti. 5.6 milyon lira civarında. Sadece bununla sınırlı kalmıyor. Çevrede yaptığımız bağlantı yolları ve asfaltla birlikte 7 milyonu bulacak” dedi.

Muhtardan teşekkür

İnceleme gezisine katılan Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş ise yaptığı konuşmada, garajın yapılmasından dolayı Başkan Çakır’a teşekkür etti. Demirtaş, “Böyle bir oluşumun mahallemize yapılmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  İyi şeyler olacağına inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Murat Tek (7 yıl önce)
    hemsehrilerim, lutfen baskani yadirgamayiniz..herkes vizyonu olcusunde ruya gorur...maalesef malatya ya ak parti tarafindan dayatilan ve sectirilen baskanin vizyonu ufku bu kadar...ne diyeyim, baskana allah selamet versin..onun da sucu yok..ruyalarinda bile goremeyecekleri makamlara geldiler, tecrube yok, vizyon yok, caba yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Yorumu mu göremedim editor neden askıda kaldı bana cevap yazarmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Havalimanı hali içler acısı.Türkiyenin en kötü ve en küçük alanı.Elazığdaki alan oldukça büyük ve sefer sayısı daha fazla.Bölge hastanesi elazığa yapılıyor.Merak ediyorum Malatyamı büyükşehir Elazığmı.Sayın bakan dahil tek bir siyasi erk bu konulara hiç değinmiyor.Hadi bölge hastanesini kaptırdınız.Bari şu havalimanına el atında görelim icraatınızı..
    0
    0
    Yanıtla
  • ELLERİNDEN GELSE VİLAYET BİNASINI KÖMÜRHAN KÖPRÜSÜNE YAPACAK LAR AMA ORADA DA ARAZİ DAĞLIK RANT YOK KARDŞİM ANLADINMI
    0
    0
    Yanıtla
  • nihat (7 yıl önce)
    yaya için kaldırımyok aşagı inerken çok ölen olur karşıdan karşıya geçerken
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaya için kaldırım nerde yok kardeşimkaldırımların yollardan geniş olduğu bir başka şehir var mı ? Git bir araştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)
    Deneme yanılma ile şehir yönetilmez.. Olmadı seneye bir daha masraf. Geçen sene de sanayi girişi trafiğini AVM alt girişinden kaynaklandığı söylendi. Ne oldu kocaman bir hiç .Önce Ana artellerdeki Pazarları sonra ahpap çavuşa verdiğin kaldırımları boşalt. yaya Gitmeyen yolları kaldırım yapıp üzerini araç parkından kurtar daha neler neler. Sonra da Malatyayı makam arabasıyla değil her gün bir mahalleyi zahmet edip yaya gez. Göe malatyanın çilesini
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    Malatyaya yakışan işler yapıyorsunuz lüks ve modern görüntüsü ile malatyamıza yakışır başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • fk (7 yıl önce)
    malatyaya yapılmış olan en ilginç yatırım orda köy garajımı olur köylü nasılk gidip nasıl gelcek sanayinin içinden
    0
    0
    Yanıtla
  • Ortaköylü (7 yıl önce)
    Kömür tevzii kavşağı ve devamında sıtmapınarı çevre yolu kavşağı hemen hemen günün her saatinde sıkışıklıktan dolayı candan bezdirir halde özellikle akşam saatleri dahada yoğun bazan yarım saatte zor geçiliyor ..Peki bu tarfik çilesini görerek yarın ilçe garajıda faal duruma geçerse extradan yoğunluk üç dört kat daha artacakken belediye bu işe bir çözüm düşündümü? bu garajı buraya çekerken?şu eski garajın değerli yerini bir iç edelimde gerisi o kadar da önemli değil mi düşüncesinde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan (7 yıl önce)
    Baskan cok merak ediyorum bir arac terminalinin bolge gelisimine ne katkisi oluca bi aciklayin ya??? Otel diye bolgedeki evlermi kullanicak yoksa cevre esnafindan mi yakit alinicak munibusler icin...
    0
    0
    Yanıtla