SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Terör Saldırısı Kınandı

A- A+ PAYLAŞ

 

Alperen Ocakları Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, hükümetin terörle mücadele için başlattığı çalışmayı desteklediklerini açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyen Geçen, terör saldırılarında şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, terör olaylarını Ergenekon sanıklarının yaptırdığını iddia etti. Terör olaylarını aynı zamanda yeni sivil anayasanın yapılmasını da engellemek olduğunu belirten Geçen, "İktidarı terörle mücadele noktasında yapmış olduğu mücadeleyi takdirle karşılıyor ve destekliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız