Malatya Terziler ve Gömlekçiler Odası'nın seçimleri de yapıldı.. Seçimlere iki başkan adayı katıldı ve başkanlığa 3. kez Mehmet Barut (fotoğraftaki) seçildi.
Malatya Terziler ve Gömlekçiler Odası'nın genel kurulu Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'in de katıldığı kongrede mevcut başkan Mehmet Barut ile Sebahattin Enginol aday oldular.
Toplam 202 delegeden 115'inin oy kullandığı seçimde Mehmet Barut 78 oy alarak 3. kez başkanlığa seçilirken, diğer aday Sebahattin Enginol ise 37 ol alabildi.
Mehmet Barut başkanlığındaki Malatya Terzi ve Gömlekçiler Odası yönetim kuruluna; Cumali Yavaş, Ayfer Arı, Ergun Mutlu, Yaşar Arı, Abdulmecit Fırat ve Orhan Orak seçildiler.