SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Toplam Seçmenin Yüzde 19'u AK Parti'ye Üye"

0
Güncellendi - 2020-02-20 07:04:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, içeriden ve dışarıdan yapılan onca haksızlığa ve saldırıya rağmen AKP’nin Türkiye’de hem en fazla üyeye sahip parti olduğunu söyledi.

Yargıtay’ın açıkladığı siyasi parti üye sayıları verileri ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Hakan Kahtalı 22 Kasım 2019- 4 Şubat 2020 tarihleri arasında AKP’ye 378 bin 917 yeni üyenin kaydının yapıldığını belirterek toplam üye sayılarının böylelikle 10 milyon 195 bin 904’e ulaştığını belirtti.

Diğer siyasi partilerin üye sayılarında ciddi bir artış olmadığını da anımsatan Kahtalı, “Örneğin ana muhalefet partisi CHP’nin üye sayısı toplam 4 bin artmış ve toplam üye sayısı bizim partimizin üye sayımızın yüzde 10’u kadar ancak olabilmiş” dedi.

AKP'nin üye sayısının, toplam seçmen sayısının yüzde 19’una eşit olduğunu da ifade eden Milletvekili Kahtalı, “1 milyonu aşan genç ve 4 milyon 700 bini aşan kadın üye sayımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle AK Parti bu alanlarda da rakipsiz durumdadır” ifadelerine yer verdi.

Bir siyasi parti için en önemli başarının bugüne kadar yaptıkları ile gelecek vizyonunu kapsayan varoluş nedeninin millet nezdinde karşılık bulması olduğunu ifade eden Kahtalı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“AK Parti’yle ilgili bu rakamlar, parti teşkilatının yürüttüğü ciddi çalışmaların olduğu kadar milletimizin güven ve desteğinin sonucudur. Böylesine destansı bir başarıya imza atan AK Parti’de teşkilat çalışmalarının sonucunda 10 milyondan fazla üyeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu yürüyüşte bizimle birlikte olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • sahipsiz malatya (4 yıl önce)
    bunlar bağımsız aday olsa merak ediyorum kim oy verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Bütün akparti belediyelerde dahil sınıfta kaldınız maltyada 2002 den beri oy veren bi seçmen olarak üyeligimide İptal ettim illaki bi vekilin yada başkanın yakınımı olmak lazım iş yapabilmek için seçime 1 hafta kala varsınız bidahaki seçime kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    millet işe girmek için ne yapsın .akp ye üye oluyor.tüm seçmenin %20 si bir partinin üyesi ise iyi düşünmek lazım.bu nasıl olur .seçimlerin demokrasinin olduğu bir ülkede bu oran akla zarar.çin kominist partisinin bile bu kadar üyesi var mı acaba.bu oranın onda biri bile severek üye olmamıştır.bu işte bir gariplik var.bir insan neden bir partiye üye olsun ,tabi siyaset yapmayacaksa ya da ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)
    O üyelikler işe girmek için yoksa kimse size üye olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (4 yıl önce)
    sevinmeyin RT erdoğanın, üylerin ve akp ninde oyları eriyecek bu depremde gerçek yüzünüz ortaya çıktı. elzığ millet vekillerine birde bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Ne yazık ki çoğunun üyelikten haberi bile yok 2010 larda gençlik kolları mahalledeki bütün gençlerin bilgilerini toplayıp üye yapmış ben de çok sonradan e devlet üzerinden üye olduğumu farkketmiştim işin peşine düşmüştüm kim nasıl yapar benden habersiz diye pek bişi çıkmıyınca usül gereği istifa dilekçesiyle üyeliği sonlandırmıştım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Işe girmek için bizimde mi üye olmamiz gerek ozel sektör de işe bile siz yönlendiriyorsunuz ise almıyorlar yoksa cok demokratsıniz kahtali
    0
    0
    Yanıtla