SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Torbacı'da Uyuşturucu, Evinde 3 Tabanca ve FETÖ Yayını

0
Güncellendi - 2020-10-06 02:04:30
'Torbacı'da Uyuşturucu, Evinde 3 Tabanca ve FETÖ Yayını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu madde satanlara yönelik operasyonda bir şüpheliden çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 adette tabanca elde edildi.

-Çok sayıda uyuşturucu hap

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Operasyon kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince uzun bir süreden tabir takip edilen sokak satıcısı şüphelisi A.B. adlı şahıstan 890 gram Skunk maddesi, 64 gram Metamfetamin maddesi, 71 adet yeşil receteye tabi hap, 4 adet captagon maddesi ve 37 adet kapsül halinde 34 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

-3 tabanca ve FETÖ yayını

Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan aramalar esnasında 3 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 63 adet mermi ele geçirilen şüphelinin evinde yine FETÖ terör örgütüne ait hakkında toplanma kararı bulunan 2 adet kitap da ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli A.B. hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Babuğtu (3 yıl önce)
    O gördüğünüz pislik uğruna millet birbirine yanlış yapıyor. Cinayet işliyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Helal olsun narkotik polis ine allah güç versin il emniyet müdürümüz helal olsun süper bir ekip kurmuş narkotikte helal olsun hepinize malatya huzura kavuştu
    0
    0
    Yanıtla