SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Semalarında Esrarengiz Işıklar

TÖTM Semalarında Esrarengiz Işıklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gök yüzünden aşağı doğru inen ışıklar, görenlerin endişeli meraklarına neden oldu.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi karşısındaki Bulgurlu Mahallesi (Köyü) semalarında 1 Kasım 2016 günü saat 09.30'da görünen ışıklar aşağıya doğru inerek bir süre sonra gözlerden kayboldu. Işıkların aşağıya doğru inerken arkalarından duman izi de bıraktığı gözlendi.

Işıkları gören vatandaşlar hayretle izlerken, kimi ise savaş uçakları veya helikopterlerin kendilerine yönelen olası bir tehlikeyi uzaklaştırmak için böyle bir sistemi eğitim amaçlı çalıştırmış olabileceği yorumunu yaptılar. Bazı vatandaşlar ise durumun meteorolojik bir olay olabileceğini belirterek, meteor taşı düşmüş olabileceği yorumunu yaptılar.  Işıkların neden kaynakladığı konusunda yetkililerden bir açıklama bekleniyor.

malatyahaber

IMG_0658

Sistem44

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Deniz (8 yıl önce)
    Bulgurlu köyünde atış poligonu var her zaman atıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (8 yıl önce)
    Malatya yı uzaylılar basmış. abooo
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim cengiz (8 yıl önce)
    O esrarengiz dediğiniz ışıklar atış poliganından atılan aydınlatma fişekleri pes yani füze falan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (8 yıl önce)
    Boranda atış alanına eğitim uçaklarindan Flare bırakılmış
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.174 saniye