SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toyota'dan Malatya'ya Eğitim İçin Destek

0
Güncellendi - 2021-10-01 02:25:16
Toyota'dan Malatya'ya Eğitim İçin Destek
A- A+ PAYLAŞ

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, geçmiş yıllarda olduğu gibi mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında eğitim amaçlı otomobil, motor ve şanzıman hibe ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 2021 yılı özelinde 2 üniversite, 7 meslek yüksekokulu, 13 meslek lisesi ve çeşitli illerdeki 3 itfaiyecilik meslek yüksekokulu, 1 AFAD ve 1 belediyeye olmak üzere toplam 27 araç bağışında bulundu.

Öğrencilerin güncel teknolojiyle eş zamanlı eğitim alarak mesleki bilgi ve becerilerini artırmalarını hedefleyen araç ve ekipmanlar Sakarya, Bursa, Elazığ, Burdur, Kütahya, Bilecik, Malatya, Isparta, İstanbul, Siirt, Kocaeli, Afyonkarahisar, Bingöl, Sivas, Antalya, Denizli, Tokat, Şırnak, Gaziantep, Gümüşhane, Ordu, Karaman ve Edirne illerindeki okul ve kurumlara teslim edildi.

Bursa'da hibe araçlar için düzenlenen törene katılan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Maliyet ve Muhasebe Grubu Genel Müdürü Cengiz Belgin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Toyota Otomotiv Sanayi olarak, eğitime desteği kurumsal bir değer olarak kabul eden anlayışımızla öğrencileri teknik ve mesleki anlamda topluma kazandırmayı önemsiyoruz. Öğrencilerin iş dünyasına adım atma yolunda aldıkları uygulamalı eğitime katkı sağlamak için araç ve ekipman bağışlarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

Bursa, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız