SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trabzonspor Kafilesi Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2021-02-07 18:33:08
Trabzonspor Kafilesi Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçakla akşam saatlerinde Malatya’ya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili ekip saat 16.45’te özel uçakla Trabzon’dan Malatya Erhaç Havaalanı'na geldi. Burada Malatya Trabzonsporlular Derneği ve bazı taraftarlarca çiçeklerle karşılanan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcular daha sonra kendilerini kamp yapacakları otele taşıyacak olan otobüse bindi.

Bordo-maili kafileyi taşıyan otobüs polis ekiplerinin güvenlik önlemleri altında şehir merkezine doğru hareket etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • deniz ışık (3 yıl önce)
    futbol izleyicisi olarak diyorumki trabzon bu maçta kaybedecek malatayasporumuzun evdeki maçlarında daha iyi olduğu görüşündeyim umarım yanılmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 61 44 (3 yıl önce)
    Yaw Gilermeyi fener kongre üyesi olan sayın başkanınız verdi. Bırakın bu ayakları. Malatya da oynayan futbolcuların yarısı Trabzonspor alt yapısından yetişme. Hala aynı kafa aynı terane
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardesim baska kulup kongre uyesi bir baska kulup baskani olamaz. Yanlis bilgi verme. Eger biliyorsan kongre uye numarasi yaz dogru diyelim sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahce kongre uyesi oldugunu biliyorsun bari uye numarasinida yazsaydinda inanalim sana oyle her yazilana inanma
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    trabzonun gulerme transferini hatırlatırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyasporun ligde düşme hattındaki rakiplerinin arasında iki maç fark kaldı bu demek oluyorki Malatyasporun maç kaybetme lüksü yoktur, halen ligden düşme tehlikesi yaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İnşallah yeneriz giden sezonki futbolcu ayartmanin ne olduğunu gösteririz haydi kaplanlarım benim bu maçı bizim için oynayiniz.
    0
    0
    Yanıtla