SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü, 12 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir, Kale ve Hekimhan ilçelerinin yakınlarında meydana gelen, hafif ticari araç, otomobil ve minibüsün karıştığı üç ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

1 ÖLÜ, 3 YARALI..

Malatya'da ticari aracın kayganlaşan yolda kaza yapması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi  yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Y.O.’nun kullandığı 23 LL 155 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan, N.Y., H.O. ve Ü.G.Y. yaralandı. Kaza yerine giden 112 ambulansı ile yaralılar İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen yaralılardan Ü.G.Y. hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MİNİBÜS BARİYERLERE ÇARPTI, 1 ÖLÜ, 7 YARALI..

Malatya'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, M.M. (42) idaresindeki 49 AAG 891 plakalı yolcu minibüsü, Malatya- Elazığ kara yolu Kale ilçesi Mahmut Dursun Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kazada sürücü M.M. ile 7 yolcu yaralandı. Yaralılar, jandarma, polis ve itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılıp ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralı yolculardan 67 yaşındaki Reşit Atlan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle bölgede bir süre trafikte aksamalar yaşandı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLA UÇTU, MENFEZE ÇARPTI..

Hekimhan'da da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptıktan sonra savruldu ve şarampole uçup, menfez duvarına çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Hekimhan ilçesine bağlı Yeşilpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ragip P. idaresindeki Tofaş marka 44 FV 376 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak savruldu. Kazada araç sürücüsü ile birlikte Ruhiye F. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. (Video görüntüleri bu kazadan)

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız