SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO ile TEB Arasında Kredi Protokolu

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında Malatyalı işadamlarına yönelik özel kredi paketi protokolu imzalandı.

Malatya TSO üyelerine, yüzde 1.5 faiz oranıyla 3 aydan 36 aya kadar uzanan vadelerle 100 bin YTL'ye kadar kredi sağlamayı öngören protokolun imza töreni, TSO'nun Meclis Salonu'nda yapıldı. Protokola TSO Meclis Başkan vekili Hasan Erkoç (fotoğrafta soldan 2.) ve TEB Malatya Şube Müdürü Taner Yıldırım (fotoğrafta sol başta) imza attılar.

TSO Meclis Başkan Vekili Erkoç, "Malatyalı işadamlarımızın kredi sorunlarını asgariye indirebilmek ve girişimlerine alternatif kaynaklar yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz 'Özel Kredi Paketi' anlaşmasının üyelerimize önemli yararlar sağlayacağını düşünüyoruz."dedi.

TEB Şube Müdürü Yıldırım da, "İşletme bankacılığının en önemli odak noktalarından biri de sivil toplum kuruluşları ile yapılacak işbirlikleridir. TSO ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği kentimiz için önemli bir adımdır. Banka olarak Ankara ve Adana Ticaret Odaları'ndan sonra Malatya TSO ile yaptığımız bu anlaşmanın özünde TSO'nun Türkiye'nin ticaretine kazandırdığı ivmenin büyük payı bulunmaktadır."dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.165 saniye