SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Meclisi İftarda Toplandı

0
Güncellendi - 2017-06-01 20:15:06
TSO Meclisi İftarda Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Çamlıca’da, Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Nisan ayının mizanı okunarak, oylandı. Mizan, oy birliğiyle kabul edildi.

Fasıllar arası aktarımın okunup, oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yönetim kurulu çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Erkoç, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, “Rabbimize şükürler olsun Ramazan’da bir iftar saatinde birlikteyiz. Allah, Ramazan ayının insanlık, İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum. Ramazan ayının birlikteliğimize, kardeşliğimize, beraberliğimize vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Ülkemizin birlikteliği, beraberliği için bu ay içerisinde duaların kabul olduğu, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtuluş olan bu ayın feyzinden yararlanmak için; ülkemizin birlik ve beraberliği için çok çok dua etmemiz gerekir. Herkesin Ramazan ayını duayla, ibadetle geçirmesini ve özellikle birliktelik, beraberlik ve kardeşlik noktasında bir araya gelmemizin ve çok duaya ihtiyacımızın olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Meclis üyelerine bir çağrıda bulunan Erkoç, “Ramazan ayı, hayır hasenat ayı. Malatya Büyükşehir Belediyemizden aradılar, Suriyeli vatandaşlarla ilgili gıda talebinde bulundular. Duyarlı olan arkadaşlarımız eğer arzu ederlerse odayla irtibata geçebilirler” dedi.

Meclis toplantısı sonrası MTSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve basın mensupları birlikte iftar yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız