SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2018-11-29 20:03:46
TSO Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısını, oda binasındaki 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirdi.  Toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun yanı sıra eski milletvekili Mustafa Şahin, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı da katıldı.

Toplantının başında bir önceki ayın mizanı okundu ve oylanarak kabul edildi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra meslekte 30 yılı geride bırakan meclis üyelerine plaket takdim edildikten sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Meclis Üyesi Mustafa Kanmaz’dan yönetime sorular

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan meclis üyesi Mustafa Kanmaz, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir dizi soru yöneltti.  Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB Üniversitesi’nde öğrenim gören bir Malatyalı öğrenciye 60 bin TL burs verildiğinin açıklandığını hatırlatan Kanmaz, öğrenim kredisinin sürekli verilip verilmeyeceğini ve bu öğrencinin kim olduğunu sordu. Kanmaz ayrıca şu soruları yöneltti:

“-Birinci Organize Sanayi Bölgesi’ndeki boş arsaların bir kısmını bazı yatırımcılara vermişsiniz. Bu arsalardan geriye kalan arsa var mı?

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de iştiraki olduğu, Odamızda şubesi bulunan Kredi Garanti Fonu var. Kredi Garanti Fonu, üyelerimize ipoteksiz kredi veriyor. Sizin döneminizde verilen krediler var mı? İş adamlarının kullanımına sunulan yüzde 10 faizli krediler kimler tarafından kullanılmıştır? Kullanılmadıysa neden kullanılmamıştır?

-TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan Birinci Organize Sanayi Bölgesi için Endüstri Meslek sözü almıştınız. Bu konuyla ilgili gelişme var mı?”

TSO Yönetim Kurulu, Mustafa Kanmaz’ın sorularına yazılı yanıt verilmesini kararlaştırdıktan sonra meclis toplantısı sona erdi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Selim (5 yıl önce)
    Umarım Malatya haber yazılı cevabı haber yapar Sorular haber yapılmış. Cevapların takipçisi olmak zorundasınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatylı (5 yıl önce)
    mustafa kanmaz beyi tebrik ediyorum soran soruşturan bir meçlis üyesi kurumun kazanmasına ve gelişmesine fayda lı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ESİN (5 yıl önce)
    YA ORDA SORU SORULMUS AMA TSO UYLA ALAKASI OLMUYAN SORULAR KERDIYI BANKALA RA SORUCAN KIME KULANDIRMIS SORU SORMAK ICIN SORMUS
    0
    0
    Yanıtla
  • TURAN (5 yıl önce)
    Soran sorgulayan sorumluluk sahibi ilgili Meclis üyesini saygılarım ile tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MİKAİL (5 yıl önce)
    Ne çalışması olmuş tso nun da bilgi vermiş.Sorulan sorulara cevap vermekten kaçmış. Duyarlı meclis üyesini tebrik ediyorum helal olsun. TSO yönetimi neden cevap vermemiş ilginç konular hakkında bilgilerimi yokmuş. Tam komedi
    0
    0
    Yanıtla