SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tünelde Kaza.. 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-11-18 04:24:02
Tünelde Kaza.. 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Mehmet Aslan idaresindeki 63 UC 218 plakalı Renault marka otomobil sürücüsü Erkenek tüneli içerisinde aynı istikamete giden Ramazan Memiş idaresindeki 44 PN 319 plakalı Massey Ferguson marka tröktöre arkadan çarptı. Yaşanan kazada sürücüler ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi daha yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Fikret (3 yıl önce)
    Yakın zamanda traktörün aymazlığı yüzünden kaza yaptın.Demir yığını olan bu araçlar umursamadan trafikte ilerliyorlar. Hareket saatlerini kısıtlamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamyoncu (3 yıl önce)
    Türkiye yı baştan sona gezdim ama memleketim Malatya gibi bir il görmedim. her yeri traktör çapa motoru eski reno Tofaş kaynayan , sinyalsiz, lambasiz yola zavadanak fırlayan akşam alacakaranlık vakti Allah'ım esirgesin Malatya yi bir baştan başa gecmemeye dikkat ediyorum. Darende, Akçadağ, Kale Allah'ım sen esirge
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (3 yıl önce)
    Kusura bakmayın Malatya nin her semtinde, anayollarda ve şehirler arası yollarda heran önünüze lambası olmayan eski külüstür araba , traktör, çapa motoru, patpat ... Vb heran önünüze atlayabilir. Heran kaza yapabilirsiniz. Akşam saatleri özellikle yaz aylarında Malatya nin her semti tehlikeli, bunun önüne geçilmelidir. Bir ayağı köyde bir ayağı şehir de olan Malatya toplumu biraz kabahati kendinde aramalı, birazda devletimiz belli yaş üstü araçları trafikten kaldırmalı. Tarım araçları belli saatleri trafikte kullanmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    lambasız uyarısız hayalet gibi diyor traktörler hemde çok yavaş oldukları için fark edilince çok geç oluyor.çalı çırpıyı doldurmuş arkaya hiçbişey gözükmüyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (3 yıl önce)
    Aydinlik bir tunelden kaza riski anlamak mümküm traktörlerde arka lambalarin olmamayışi çok zaman kazalara sebebiyet veriliyor trafik polislerimiz mutlaka sık sik traktor ramoklarda ışik olmasi gerekli olduğunu düşünüyorum Not birde traktör ehliyeti ve eğitim den noksanlar guler optik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Traktörler Malatya çevre yolu dahil yolun kenarından gitmiyorlar arabalara yolda vermiyorlar adeta kazaya daveta çıkarıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla