SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tutuklanan Vekil Oğlu Battalgazi Belediyesi'nden Memur Yapıldı' İddiası!

'Tutuklanan Vekil Oğlu Battalgazi Belediyesi'nden Memur Yapıldı' İddiası!
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de 3 dönem görev yapan eski milletvekili Nevzat Ceylan'ın adı çeşitli olaylara karışan oğlu Alperen Ceylan'ın tutuklandığı belirtilirken, bir sosyal medya hesabından, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan vekil oğlunun, Battalgazi Belediyesi üzerinden memur yapıldığı iddiasına yer verildi.

KADIN MEMUR ŞİKAYET ETTİ..
Gazeteci İsmail Saymaz'ın halktv.com.tr'deki köşesinde, Ankara Emniyeti'nin ihbar hattına, 14 Ağustos günü, 19 Mayıs Stadı yerleşkesindeki inşaat alanında alkollü bir kişinin mesai arkadaşına saldırdığı ihbarı üzerine gidildiğinde, N.T. adlı kadın memurun, aynı kurumda bilgisayar işletmeni olarak görev yapan Alperen Ceylan'ın kendisine küfrettiği, bağırıp saldırdığı, eşyaları kırıp döktüğü şikayeti ile karşılaştığını yazdı. Saymaz'ın yazısının kaynak gösterildiği yenicaggazetesi.com.tr'de de  adı geçenin kadın memura sevgili olmayı teklif ettiği, reddedilince ölümle tehdit ettiği yolundaki bir haber detaylarıyla yer aldı.

Habere göre, AKP Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan, oğlunun alkol problemi olduğunu belirterek, “Oğlum alkol aldığı zaman bambaşka bir şekle giriyor. Psikologa gösterdik ama devam ettiremedik” dedi. Ceylan, oğlunun bazen kendi milletvekili sıfatını kullandığını ve alkol aldığında şiddet uygulayacak noktalara geldiğini belirtti.

yenicaggazetesi.com.tr'deki haberin tüm detaylarını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpli-vekilin-oglu-tutuklandi-kadin-memur-teklifini-reddedince-saldirdi-831068h.htm

“BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDEN MEMUR YAPILDI” İDDİASI..
Bu arada, 16 Ağustos günü saat 14.39 saatinde sosyal medya mecralarından X'te 'Kaç Saat Oldu?' başlığı altında yer alan bir yorumda da, tutuklanan eski milletvekilinin oğlunun Battalgazi Belediyesi üzerinden istisnai kadrodan memur olarak atandığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrosuna geçirildiği öne sürüldü.

Söz konusu hesapta, "AKP eski Milletvekili Nevzat Ceylan’ın oğlu Alperen Ceylan'ın, Battalgazi Belediyesi’ne istisnai kadrodan memur olarak atandığı; ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrosuna geçirildiği; Ankara İl Müdürlüğü'nde çalışırken bir kadın personeli taciz ettiği ancak bu dosya kapatılarak Altındağ İlçe Müdürlüğü'ne tayin edildiği; burada da sevgili olma talebini reddettiği için herkesin içinde bir kadına "Mezardaki anneni çıkartır, kemiklerini s…, ananın a… git" diyerek yüksek sesle bağırıp saldırdığı anlaşılalı birkaç saat oldu." iddiasında bulunuldu.

Bu arada, malatyahaber.com'un, Bayram Taşkın'dan önceki dönemde olduğu değerlendirilen istisnai kadrodan memur yapılma olayı ile ilgili sorularını yanıtlayan 2019- 2024 dönemi belediye başkanı Osman Güder kadrosundan bir isim, kendi dönemlerinde böyle bir ismin memur yapılmadığı bilgisini verirken, daha önceki dönemde yapılmış olabileceği değerlendiriliyor.

yenicaggazetesi.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Yusuf (4 hafta önce)
    Değerli arkadaşlar, şuan ki dönemde hiçbir diploma AKP RÖZTİNDEN önemli değil o yüzden gidin yatın :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ASİLTÜRK (4 hafta önce)
    Ahahahhhahahhah böyle zındıklar var maalesef üzgünüm... Dinamikleri çatır dayan artık Malatya gibi kolonları olan bir ülke görüyorum. Puf desen yıkılacak Malatya kolonların dan çok daha kötü . Türkiye Cumhuriyeti nin yıkılışını elimizden hiçbir şey gelmeden izleyeceğiz üzgünüm...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Realist 44 (1 ay önce)
    Anlamak mümkün değil. Şu teknoloji de bu adamın ne zaman ya da kimin yönetiminde memur olduğu bilinmiyorsa Battalgazi belediyesi teknolojinin çok gerisinde o zaman. Belli ki, örtbas edilecek. Vah Malatyam hadi deprem Allâh dan geldi. Belediyelerden kamuoyunda o kadar çok şeyler duyuyoruz ki, yav memleket den soğuduk. İnanmak istemiyoruz ama kimse çıkıp bu yalandır, bu iftiradır diyende yok. Bankamatik memurlarını duyduk, hele yeşilyurt belediyesi yazmakla bitiremem herkes biliyor zaten. Son olarak Battalgazi ile alakası olmayan bir ayyaşa kadro veriliyor ve muhatap yok. Hakkımız helal değil bunu bilesiniz. Bu millete bunu reva gören herkesi EL HAKEM e havale ediyoruz. O herşeyi hakkıyla bilendir, görendir.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Nice Üniversite mezunu dururken belli kişilerin işe alınması manidar.Sonuç pek iyi olmuyor çünkü hak yenmiştir Birde kpss sınavına gerek yok nüfus sınavı yapılsın.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa (1 ay önce)
    Osman Gider muslumandir. Hak yemez. Kesin iftiradır. Müteahhit olup yaptığı evin hasarlı olması da iftiradır kesin. Vay yavrum vay.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    işte AKP nin oy kaybetmesinin en büyük sebebi, kendilerini dokunulmaz zannederek her şeyi yapmaları, buldum delisi olmaları. zaten bir dahaki seçimde çok çok şiddetli bir tokat yiyecekler, bir daha da ayağa kalkamazlar sanırım.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ünal (1 ay önce)
    Alkol sorunu varsa tedavi olsun , devletin kadrolarını kirletmesin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • ALİ (1 ay önce)
    Çamur at izi kalsın. Ülkemizde özellikle muhalif basının geldiği nokta maalesef bu. Algı yaratma haberciliği.
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Ablanizin yeğeni de Nevşehir belediyesinde özel kalem olarak memur olup gsb atandı. Çamur at izi kalsın
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 ay önce)
    Ülkenin getirildiği durum vekiloglu olmak herşeyi elde ederim paraşütle gelirim yerim döverim soverim beni sayın sevin haaa battal gazi belediyesi de çanak tutmuş talimat siyasi olunca herşey mübah...hovardaliginda içine ettiniz yaa...paraniz varsa ...siyasi gücünüz varsa ...ben kiralim ...ciplak krallar.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yücel (1 ay önce)
    Haramın sonu başka ne olabilirdi. Haram yedirirsen o çocuktan hayır bekleme
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Aradığım yorum. Haram yemenin,hak yemenin sonu yok. Öyle bir çıkıyor ki anlamıyorsun. Aslında anlıyorsunda,işine gelmiyor,anlamamazlığa vuruyorsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sule (1 ay önce)
    Kpss niye var adalet nerde?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bayram (1 ay önce)
    Daha Daha daha önce ki dönem yaw habere bak kimin yaptığını bilinmediği bi haber
    %48
    %52
    Yanıtla