SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U17 Milli Takımın İki Golü Vedat'tan..

A- A+ PAYLAŞ

Makedonya’da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası Ön Eleme Grubu’nda mücadele eden Türkiye, ilk maçını Romanya karşısında 1-0 kazandığı grupta ikinci maçında evsahibi Makedonya’yı 4-1 mağlup etti. Makedonya maçında milli takımımızın gollerinden 2'sine Malatyaspor'un genç futbolcularından Vedat Taşdemir imza attı.

Makedonya'da ev sahibi takımla oynayan milli Takımımızın gollerini Serhat Kiraz, İrfan Başaran ve Vedat Taşdemir(2) kaydetti. U17 Milli Takımımız bu sonuçla gruptan çıkmayı garantiledi.

Milli Takım son maçında 20 Ekim günü Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

16 YAŞINDA..
15 Eylül 1989 Muş doğumlu olan, 1.80 boyunda, 70 kilo ağırlığındaki Vedat Taşdemir, Muş Tigemspor ve Malatyaspor PAF takımında oynadı. Bu sezon Malatyaspor A takımına alındı. 14 kez B genç milli oldu, 4 gol kaydetti. Lise mezunu. Malatyaspor'da 49 numaralı formanın sahibi.. Ortasaha ve forvette görev yapıyor.

NOT: Bu haber, Malatyahaber.com okuru Niyazi DİLEK'in katkısıyla hazırlanmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız