SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu ve Uyarıcıya 11 Tutuklama

0
Güncellendi - 2018-12-16 18:14:52
Uyuşturucu ve Uyarıcıya 11 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 11 kişi tutuklandı.

TORBACI OPERASYONU..

Malatya'da "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki çalışmanın ardından belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, 250 gram metamfetamin, 6 gram sentetik kannabinoid, bir ecstasy hap, 40 gram esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheli hakkında işlem yapılıp serbest bırakılırken, gözaltına alınan 5 zanlı ise ''Uyuşturucu ticareti'' yaptıkları iddiasıyla sağlık kontrolünün ardından emniyette götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlı çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HAPÇILARA OPERASYON..

Malatya merkezli 6 ilde düzenlenen uyarıcı ve uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu satışıyla uğraşan şüphelilere yönelik Malatya, Erzurum, Gaziantep, Çorum, Kayseri ve Van'da tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalarda, yeşil reçeteyle satılan 26 hap, 124 uyuşturucu hap ve bir el telsizi ele geçirildi.

Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 11 zanlı gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 6'sı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız