SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş 2 Okulu Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2019-12-05 02:44:27
Vali Baruş 2 Okulu Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu ve Selçuk İlkokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Vali Baruş’u burada Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ve Okul Müdürü Ahmet Geçici karşıladı. Okul Müdürü Geçici’den okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgi alan Vali Baruş, okul bünyesinde bulunan Fen ve Teknoloji Laboratuarı ve sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinin ardından Selçuk İlkokulunu ziyaret eden Vali Baruş, Okul Müdürü Hüseyin Demir ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul Müdürü Demir’den okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgiler alan Vali Baruş, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Son olarak öğretmenlerle düzenlenen toplantıda “Okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliği arasındaki ilişkilerin iyi tutulması ve toplantılar düzenlenerek koordinasyonun sağlanması hususuna değinerek sözlerine başlayan Vali Baruş, “Öğrencilerimiz birer cevher onları iyi işlememiz gerekiyor. Çocuklarımızı motive edelim, onlara başarabileceklerini öğretelim. Öğrencilerinizle iradelerini kullanabilmeleri için, kişilik sahibi gençler olabilmeleri için geleceğe dair, neler yapmak istediklerine dair konuşun. Değerlerine sahip çıkan, değerlerinin kıymetini bilen, gelecekte de ailesine, toplumuna ve ülkesine yararlı insanların yetişmesi önemli” dedi.

Vali Baruş, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, okullarda başarının daha da artması için öğretmenlerle tanışmaya ve istişarede bulunmaya önem verdiğini ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız