SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kale'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2017-08-23 20:17:30
Vali Kale'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Kale İlçe Kaymakamlığı ve Kale İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Kale İlçe kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kaban, Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Mehmet Güder, Kale Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve daire müdürleri ile personeli tarafından karşılandı.

Vali Kaban, Kaymakamlık Toplantı Salonuna geçerek burada İlçe Kaymakamı Güder’den İlçenin genel durumu, eğitim, güvenlik, sağlık ve ulaşımla ilgili konular ile devam eden ve yeni ele alınacak yatırımlar hakkında brifing aldı.

Daire müdürleri ile birlikte Kale ve İzollu mahalle muhtarları, dernek başkanlarının da yer aldığı toplantıda görüş alışverişinde bulunarak sorun ve talepleri dinledi.

Hükümet Konağında gerçekleştirilen toplantının ardından İlçe Kaymakamı Güder ile birlikte Kale İlçe Belediye Başkanlığına geçen Vali Kaban’ı İlçe Belediye Başkanı Akdemir ve belediye personeli karşıladı.

Başkan Akdemir, Büyük Şehir Belediyesi ve İlçe Belediyesinin ilçede yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verirken İlçe Belediyesi olarak yürüttükleri projeler ve ileriye yönelik projeleri hakkında detaylı bilgiler vererek yapımına başladıkları Sosyal Tesis Projesi hakkında da detaylı bilgiler vererek yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Vali Kaban’ı proje alanına davet etti.

Kale İlçe Belediye Başkanlığındaki ziyaretinin ardından bir süre Başkan Akdemir ve katılımcılar ile sohbet eden Vali Kaban belediye ziyaretini tamamlayarak Sosyal Tesis Projesinin uygulanacağı alana geçerek burada Başkan Akdemir’den proje hakkında detaylı bilgiler aldı.

Geniş bir alanı kapsayan proje sahasında çocuk parkından dinlenme alanlarına, gezi alanlarından bungalov tipi konaklama alanına, gözetleme kulesinden teleferik sistemine, düğün salonundan alışveriş mekânlarına kadar birçok tesisin yer alacağını belirten Başkan Akdemir, yapımı düşünülen Kale – Pütürge yolu ile Sahil Yolu projeleri hakkında da bilgiler verip Kale ilçesini Malatya’nın turizm merkezi yapma gayreti içerisinde olduklarını belirterek Vali Kaban’dan  projeleri ile ilgili destek talebinde bulundu.

Vali Kaban, Başkan Akdemir’i yapımına başlanan ve planlanan projeler dolayısı ile tebrik ederek görev alanına giren projeler için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Birkaç ay önce ilçede göreve başlayan ve ilk görev yeri olan Kale İlçesine Vali Kaban’ın emir, direktif ve destekleri ile en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağını ifade eden İlçe Kaymakamı Güder’e de çalışmalarında başarılar dileyen Vali Kaban ilçeden ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız