SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yavuz, Hayırsever İş İnsanının Yaptırdığı Okulun İnşaatını İnceledi

Vali Yavuz, Hayırsever İş İnsanının Yaptırdığı Okulun İnşaatını İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Vali Seddar Yavuz, Karakavak Mahallesi'nde, geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan hayırsever iş insanı Enver Gülalioğlu'nun yaptırdığı Miraç Gülalioğlu İlkokulu'nun inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında yetkililerden bilgi alan Yavuz, okulun güvenli ve modern bir eğitim ortamı sunması için yapılan çalışmalara dair memnuniyetini dile getirdi.

Vali Seddar Yavuz, "Hayırsever İş İnsanı Enver Gülalioğlu'nun yaptırdığı Miraç Gülalioğlu İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldık. Güvenli eğitim yuvalarında evlatlarımızın eğitim-öğretim hayatlarına devam etmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Hayırsever Enver Gülalioğlu, Temmuz 2022’de 24 derslikli okulun yapımı için Malatya Valiliği ile protokol imzalamıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız