SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Validen Bayram Törenleri İçin Açık Alan Talimatı

Validen Bayram Törenleri İçin Açık Alan Talimatı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Hulusi Şahin,ilde göreve başladığı ilk günde Merkez Spor Salonu'ndaki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine katıldı ve tören sonunda bayram kutlamasının önümüzdeki yıl açık alanda yapılması talimatını verdi. 

Son valiler Kararnamesi ile Batman valisi iken Malatya'ya atanan Vali Hulusi Şahin, göreve başladığı ilk gün Malatya Merkez Kapalı Spor Salonu’ndaki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine katıldı. 

Vali Hulusi Şahin, tören sonrasında salon çıkışında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticilerine önümüzdeki yıl bayrak kutlama töreninin Büyükşehir Belediyesinin göstereceği açık alanda yapılması talimatını verdi. 

Vali Şahin, “Önümüzdeki yıl İnşallah, Allah sağlık sıhhat verirse, Büyükşehir Belediyemizin uygun göreceği açık alanda pandemi sonrasında daha da iyi olur. Bütün Malatyalıların da katılacağı bir alanda bayramımızı kutlarız” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Sayın Valimiz Battal Gazi'nin Diyarına Hoş Geldiniz Safalar Getirdiniz Görevinizde Başarılar Diliyorum Allah Cellecelaluhu Güç Kuvvet İhsan Eylesin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Sayın Valimiz hoş geldiniz.Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Alperen (1 yıl önce)
    Sayın Valimizin yeni görevinde başarılar diler tebrik ederim. Bu vesile ile Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, İsmet İNÖNÜ ve Silah arkadaşlarının, Şehit olan Atalarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    İnönü Stadı’nı böyle törenler için bırakabilirdiniz..
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Teşekkürler sayın valim gerçekten açık alanlardaki bayram kutlamalarını özlemiştik ilimize hoşgeldiniz inşallah ilimizden ayrılırken yapacağınız hizmetlerle güzel izler bırakarak ayrılırsınız diyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Tüm derdimiz de zaten buydu
    %39
    %61
    Yanıtla