SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekillerin Mazbataları Hazır

Vekillerin Mazbataları Hazır
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Genel Seçim sonucu Malatya Milletvekili seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi’ne mensup 5 isim Çarşamba günü, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir milletvekili de Perşembe günü mazbatalarını alacaklar.

7 Haziran’da yapılan seçimde Malatya’daki 6 Milletvekilliğinden 5’ini Adalet ve Kalkınma Partisi adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkçi kazanırken bir milletvekilliğini ise CHP’den Veli Ağbaba elde etmişti.

Seçim sonuçlarına yapılan itirazların sonuca bağlanmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri  Çalık, Özhan, Şahin, Yaşar ve Tüfenkçi’nin Çarşamba günü İl Seçim Kurulu’na giderek  Milletvekilliği için mazbatalarını alacakları  öğrenildi.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi'nden yeniden seçilen  Veli Ağbaba ise mazbatasını  İl Seçim Kurulu’nda Perşembe günü alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız