SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verilmeyen Golümüz, Çalınan 2 Puanımız Var"

0
Güncellendi - 2018-05-09 03:02:32
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın 64.dakikasında Eren Tozlu’nun kafa vuruşunda Göztepe kalecisi Beto’nun çizgi üzerimi ve yoksa çizgi içerisinde mi topu kontrol ettiği tartışmalarına ilişkin, “Top çizginin arkasında, verilmeyen, bizden alınan 2 puan var” dedi.

  Spor Toto Süper Ligin 32.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar, net pozisyonlar yakaladı ancak zorlu deplasmandan galibiyetle dönemedi.

  Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Abdoulaye Sadio Diallo, “Hocamız geldiğinden beri bir sistem oturtturdu. Sistem iyice oturdu. Gözlerimiz kapalı sahada birbirimizi bulabiliyoruz. İyi oynadık ama maalesef olmadı” dedi.

  Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu ise “Bizim için güzel bir maç oldu. Güzel bir atmosfer vardı. Ligde kalmamız garantilenmişti. 3 top direkten döndü, birde tartışılan pozisyon var. Üzerimizde bir şansızlık vardı. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu şansızlıkları aşarız” diye konuştu.

  Teknik Direktör Erol Bulut da yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede, “Top çizginin arkasında verilmeyen bir golümüz var. Bizden alınan 2 puan var. Fazla söylenecek bir şey yok. Takımım bugün üst düzey bir maç oynadı. İlk 30 dakika baskı yiyeceğimizi biliyorduk, o baskıdan çıkıp 60-65 dakika dakika oyunu kontrol ettik. Direkten dönen toplar, 2-3 pozisyonumuz ve verilmeyen bir golümüz var. Mükemmel bir maç oynadık. Bugün 1 puan aldık, alınacak 6 puan var, maksimumunu almaya çalışacağız” ifadelerini kaydetti.

"ÇALINAN 2 PUANIMIZ VAR"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maç sonrası basın toplantısında ise muhteşem Göztepe taraftarı önünde yarım saatlik baskıdan sonra maçın kontrolünü ellerine geçirdiklerini söyledi. Kazanmalarını gereken müsabakadan 1 puanla ayrıldıklarını kaydeden Bulut, "Çalınan 2 puanımız var, direkten dönen 3 topumuz var. Galip gelmek yerine kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. 40 puanımız var. Alabileceğimiz 6 puan daha var, maksimum puanı alıp ligi tamamlamak istiyoruz." dedi.

Bulut, futbolcuların kararlara itiraz etmesine gerek olmadığını, sahada 3 hakemin olduğunu ve her şeyi görmek zorunda olduğunu kaydetti. Evkur Yeni Malatyaspor olarak kendilerine yakışanı yapmaya çalıştıklarını kaydeden Bulut, "Kalan 3 maçta 9 puan almak istiyorduk, bugün berabere kaldık. 39-40 puanı yakaladık diye lig bitti diye bir şey yok, sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

GÖZTEPE CEPHESİ..

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna da, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmaya çok arzulu başladıklarını, ikinci yarının sonlarına oyundan biraz düştüklerini söyledi. Müsabakayı kazanmayı çok istediklerini kaydeden Tuna, "Oyun gitti geldi. Rakibimize pozisyon verdik, biz de kaçırdık. İstedik, arzuladık ancak maç berabere sona erdi." değerlendirmesinde bulundu.

Tuna, Göztepe'nin iyi ilerleme sağlayan bir takım olduğunu belirterek, "Biz sadece işimize çok çalışarak, inanarak sezon sonu Göztepe'yi iyi bir seviyede bırakma düşüncemiz vardı. Konyaspor ve Galatasaray maçlarını geçip, geleceğe hazırlık adına da geçişi sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

İmza attığı günden bu yana Göztepe'nin dışında hiçbir şey düşünmediğini kaydeden Tuna, herkesin bunu bilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- İzmir, AA

FOTO: Erol Bulut ve Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna maçtan önce 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Ferid (5 yıl önce)
    İstanbul takimlari istanbullularin bize bir faydasi olmaz bu gun bu Üc buyukler malatyaya geliyorsa bunun tek nedeni malatyaspordur bu arada mehmet topalin en iyi maci malatyaya karşi oynadi tebrikler bir trabzonlu trabzona karşi oynamaz bu malatyali bilincini nasil olusturmaliyiz bana göre en büyu proplem bu bu bilinc olmadan m ali aydinlar ,a kiğili gibi malatyali hemşerilerimiz olur?malatyada doğdu istanbullu oldular.(((:bu bilinc olmadan malatya uzun sure bu super ligde kalamaz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)Ferid isimli kullanıcı yorumuna
    Maçı izlediysen zaten bizim takım o maçta mücadele etmedi aç yedinden izme basaksehir fb maclarini
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Bu hafta çıkın sahaya güzel oyun oynayın sonucunda yeniliriz yeneriz önemli değil eğer yenersek yıllar önce Beşiktaş'ı yenip şampiyon luktan ettiğimiz gibi tarihe geçer yıllarca konusuluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Tebrikler acısı tatlısı ile bir sezon bitiyor. Ben bir konuya dkkat çekeceğim. Bence Fabian fornelli ye haksızlık edilmiş.Adam gerçekten tecrübeli bir kaleci. Keşke en başından sabırla bu adam oynatılsa idi.Seneye bu kaleci değerlendirlimeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Erol hocada ayağını sağlam basmalı.BAŞAKŞEHİR DE kim tanıyordu.Malatya da kendini buldu.Malatya STAJ yeri.AYKUT KOCAMAN,HAMZA HAMZA OĞLU.ŞİFO MEMET,ERTUĞRUL SAĞLAM YILMAZ VURAL,ÖZKAN SÜMER, daha adını unuttuğumuz kaç hoca Malatya da Stajerligini tamamladı.Malatya basamak.Hakemlerde öyle acemiliklerini Malatya maçları ile geliştirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'li (5 yıl önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Fakat şunu da söylemekten geri durmayacgim . Birisi bjk icin diger başakşehir ve fb maçlarında takımlarını oynatmadilar keşke tam profesyonel olabilselerdi de islerine duygularını katmasalardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Hakem hatalarından dolayı en az 8 yada 9 puanımız çalındı.Hakemler tarafsız davransa ve adil maç yönetselerdi Yeni Malatyaspor şimdi en kötü ihtimalle fikstürde 5 yada 6 nci sıradaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Erol hoca galatasarayı yeneceksiniz inşallah!
    0
    0
    Yanıtla
  • niye size başak şehire oynamasın g.saray'a oynasın yok öyle yağma.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    Harika bir MALATYASPOR,elinize ayağınıza sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Tebrikler hocam. Önümüzdeki sezonlarda da seni takımımızın başında görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (5 yıl önce)
    Sezonun en iyi oyununu oynadık. Böyle oynarsak Galatasaray'ı üzeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (5 yıl önce)
    Hocam emeginize saglik sizi seviyoruz saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat AKKOYUN (5 yıl önce)
    umarım irfan hocaya yapılanı yapmazlar. gönderip ,tekrar geri çağırmak gibi. erol hoca giderse,tekrar geri DÖNMEZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    BAŞTA EROL HOCAYA VE BÜTÜN EMEGI GEÇENLERE TEŞEKÜRLER EROL HOCA SÜPERSIN SENEYE SAKIN GITME SANA MALATYAMIZIN EHTIYACI VAR SEN MALATYA SPORLA MALATYA DA SENINLE ÇOK IYI YERLERE EN EN ÜSTLETE GELECEKSIN ALLAH KORUSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    gelecek sezon için fikirler veriyordur umarım bu maçlar. sağlam bir golcü , sol açık , hatta kaleci , 10 numara pozisyonunda bir fulbolcu. bakalım son güne bırakmazlar umarım hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (5 yıl önce)
    Erol hoca zoru basardi.Bence kalmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Iyi bir golcümüz olsaydı bu kadroyla erol hoca uefaya giderdi. Sistem çok manyak bir sistem. Rakipler çıldırıyor resmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (5 yıl önce)
    Malatya'nın deyimiyle senin Allah'ına gurban Erol hocam. İnşallah 3 yıllık anlaşma yapılır ve istenilen futbolcular alınır o zaman sen seyreyle Malatyasporu. Emeği geçen yönetim ve futbolcularımıza da ayrıca teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • istediği oyuncular alınmadı ama halen gitmedi helal olsun bencede Erol hocaya. Dediğin gibi istediklerini alabilirse bu yönetim malatya ezilerek oynamaz. kaliteli ayaklar olmadığından kompakt diyor hep beraber hareket ediliyor. batalla gibi oyuncu olaydı iyiydi ilk 5 kesindi bence. şuan bile başa baş oynar tüm takımlarla.
    0
    0
    Yanıtla