SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vicdansızlar.. Ayağını Telle Bağlayıp Terk Etmişler

0
Güncellendi - 2020-10-27 19:35:00
Vicdansızlar.. Ayağını Telle Bağlayıp Terk Etmişler
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde avlanmaya çıkan avcılar, ayakları telle bağlanarak, ölüme terk edilen bir eşek buldu

Arguvan İlçesi Çataklı Mahallesinde avlanmaya çıkan avcılar, avlandıkları sırada bir eşeğin acı içerisinde inlemelerini duydular. Eşeğin yanına gelen avcılar, eşeğin ayaklarının telle bağlandığını gördüler. Olay üzerine avcılar ölüme terk edilen eşeğin ayaklarındaki teli çıkartarak durumu jandarma ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler eşeği tedavi edilmesi için hayvan barınağına götürdüler.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyanın yerlisi (3 yıl önce)
    nankörlük işte bu hayvan yıllarca yükünü taşıdı o insanların
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (3 yıl önce)
    yazıklar olsun bu hayvan sizden daha değerli hatta hayvanda demiyorum asıl hayvan bunu yapan bunun hesabını ahirette rabbimin huzurunda vereceksiniz inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Şayet bu yapan bu yorumları okuyosa emin olki şu noktada senle o hayvanı bir odaya kapatsalar sen daha degersizsin insanların gözünde neden biliyomusun sesi çıkmayan aklı olmayan çaresiz bir canlıyı zalimce bu şekle sokman insanlığın vicdanin insan olmanın hayvan değilsin insansın sen ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah bin türlü belanızı versin. Bitmediniz kahrolasıcalar. Rabbim de bin beterini sizden çıkarsın.Ne olur dualarımızı kabul eyle ya rabbiiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Fadime (3 yıl önce)
    Allah'ı bilseler zaten yapmazlar vicdansız lar
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Hak divanında mizanda terazi kurulduğunda. Topal karınca Sağlam karıncadan hesabını sorucam. Hesap böyle ince iken. Bunu bu hayvancağıza yapan insan müsfetteleri nasıl hesap verecekler...????
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (3 yıl önce)
    aynısı bunu yapanlara yapacan ceza olarak kısasa kısas
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    maalesef aramızda iki ayaklı hayvanlar dolaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Bunu yapanlarda allah korkusu yok sanırım
    0
    0
    Yanıtla