SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Tam Otomobil Geçerken Tüpgaz Patladı

Tam Otomobil Geçerken Tüpgaz Patladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kayısı bahçesinin içerisindeki bağ evinde çıkan yangın sırdasında piknik tüpünün patlaması korku dolu anlara neden oldu. Tüp patlamasından saniyeler öncesinde yoldan geçen bir otomobilin içinde bulunanlar ile itfaiye erleri ise şans eseri olayı atlattı.

Yangın, Salı akşamı 20.30 sıralarında merkez Yeşilyurt ilçesi Aşağıbağlar Mahallesi Taşocağı caddesi üzerinde meydana geldi. Bir kayısı bahçesinin içerisinde bulunan bağ evinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile polisler yönlendirildi. Tedbir amaçlı olarak 112 acil servis ambulansı da hazır bekletildi.  

3 ayrı itfaiye aracı ile olaya müdahale eden İtfaiye erleri alev topuna dönen bağ evine yaklaştığı esnada, bağ evini içinde bulunan mutfak tüpü patladı. Patlamadan saniyeler öncesinde yoldan geçen otomobilde bulunanlar ile itfaiye erleri patlamayı şans eseri yara almadan atlattılar.  

İtfaiye ekipleri kontrol altına aldıkları yangını kısa sürede söndürdüler. Yangında bağ evi kullanılmaz hale geldi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız