SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yapılandırma İçin Sokak Kısıtlaması Muafiyeti

0
Güncellendi - 2021-02-27 22:41:31
Yapılandırma İçin Sokak Kısıtlaması Muafiyeti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre 7256 sayılı vergi affı kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunan ve ilk taksit ile son ödemelerini yapmak isteyen vergi mükellefleri için 27-28 Şubat tarihlerinde saat: 10.00-16.00 arası veznelerini açık tutacak.

Battalgazi Belediyesi, 7256 sayılı vergi affı kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunan ve ilk taksit ile peşin ödemelerin son tarihi 01.03.2021 olan vergi mükellefleri için İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile veznelerini açık tutacak. Battalgazi Belediyesi, son gün veznelerde oluşabilecek yoğunluktan dolayı vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için saat: 10.00-16.00 arasında Battalgazi Belediyesi hizmet binası ve Vilayet parkı yanındaki ek hizmet binasındaki vezneleri açık olacak. Vergi borçlarını yatırmak isteyen mükellefler, yanlarında yapılandırma başvuru evraklarının bulunması şartı ile sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Mükellefler, Battalgazi Belediyesi hizmet binası ve Vilayet parkı yanındaki ek hizmet binasındaki veznelere yapılabileceği gibi www.battalgazi.bel.tr e-belediye uygulaması adresinden de ödemelerini gerçekleştirilebilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Metehan (3 yıl önce)
    Para gelsinde yasak falan hikaye yeter ki para gelsin şu pandemi dönemi bile milletin cebinden para almanın derdindeler Allah ıslah etsin ne diyelim
    0
    0
    Yanıtla