SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatı"

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:33:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, Akçadağ ve Arapgir'de partili belediye başkan adaylarının seçim propaganda çalışmalarına destek verdiler.

AKÇADAĞ'DA..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Mesele sadece yerel seçim değil. Vereceğiniz oy, sadece Ahmet'e, Mehmet'e vereceğiniz bir oy değil. Kentimiz, ya da ilçemizi yönetecek belediye başkanlarını seçeceğiz aynı zamanda ülkemizin geleceğine, bekasına da oy vereceğiz. Türkiye'de oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını sizler bir oyunuzla bozacaksınız" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Akçadağ'da Resuluşağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda konuşan AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, "Davası uğruna onurlu bir mücadele veren, halkımızın gönlünde hak ettiği sevgiyi gören liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı, bu kutlu davanın bir neferi olmanın sorumluluğu içerisinde Akçadağ'da ilkleri birlikte başaracağız. Biz Akçadağ'ı lütufla, kibirle değil sevgi ve hoşgörüyle yöneteceğiz. Bu seçim, milli irade yüzsüzleri içinde yolun sonu olacaktır" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise "Bu seçimi ben hem Malatya açısından çok önemsiyorum hem de Türkiye açısından önemsiyorum. Malatya açısından; kentimizin birlik, beraberliği, dirlik düzeni anlamında ve kaybolan zamanların, eksik olan ve yeni gelecek olan hizmetlerin bir an evvel Malatya insanıyla hemhal olması anlamında sandıktan çok güçlü çıkmamız lazım. Akçadağ'da Mustafa Kırteke kardeşimiz, büyükşehirde bizler çok güçlü bir şekilde sandıktan çıkmalıyız. Ayrıca, 13 ilçemizin hepsinde Cumhur İttifakı'yla birlikte olan ilçelerimizde dahil olmak üzere çok güçlü bir şekilde sandıktan çıkmamız lazım. 31 Mart'ta güçlü bir şekilde sandıktan çıktığımız zaman hep birlikte el ele vereceğiz, bir takım halinde Malatya'mızı mazisine layık istikbale hazırlayacağız. Bu nedenle 31 Mart'ta rekor bir oy istiyorum" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Akçadağ'ın her isteğinin yerine getirildiğini ifade ederek, "Akçadağ'ın yiğit kardeşlerim ne istediyse, Akçadağ'a her desteği verdik. 'Öncelikle Akçadağ'ın yolları' dediniz. İlk ilçe yol çalışmamızı Akçadağ'dan başlattık. Akçadağ'ın içme suyu 25 trilyonluk yatırımdı. 50 yıllık Akçadağ'ın içme suyu için altyapı, içme suyu ve kanalizasyon çalışmasını tamamladık. Asfaltlarını büyükşehir belediyemiz yaptı. Ayrıca, Akçadağ'ımıza en güzel hastanemizi kazandırdık, hayırlı uğurlu olsun. TOKİ'yi getirdik, birinci etap yetmez, ikinci etabı istediniz Malatya hatta Türkiye'de en güzel TOKİ evlerini Akçadağ'a kazandırdık. Akçadağ turizm merkezi olmalı dedik ve Levent Vadisi'ni Akçadağ'ın en önemli turizm alanı içerisine aldı, yatırımlarımızı yaptık. Kültür ve Turizm Bakanımız Malatya'ya geldiğinde de Levent Vadisi'ne gittik, hayran kaldı. 'Burayı mutlaka turizm ağı içerisine almalıyız' dedi. Bu yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise 'Mesele memleketse gerisi teferruattır' diye yola çıktıklarını ifade ederek, "Bu yolda özellikle 15 Temmuz'dan sonra meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı'yla birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. Akabinde de ilk defa Cumhur İttifakı'yla birlikte yerel seçimlere giriyoruz. Bu yolda yol arkadaşlığı çok önemli. Yol kadar yol arkadaşlığı da büyük önem taşıyor. Biz yol arkadaşımızı söylüyoruz. Diyoruz ki, 'Yol arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisi.' MHP'de diyor ki 'Bizim yol arkadaşımız AK Parti.' Cumhur İttifakı durduk yere kurulmadı" şeklinde konuştu.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Türkiye'nin geleceği açısından da büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Tüfenkci, "Mesele sadece yerel seçim değil. Vereceğiniz oy, sadece Ahmet'e, Mehmet'e vereceğiniz bir oy değil. Kentimiz, ya da ilçemizi yönetecek belediye başkanlarını seçeceğiz aynı zamanda ülkemizin geleceğine, bekasına da oy vereceğiz. Türkiye'de oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını sizler bir oyunuzla bozacaksınız. İstiyorlar ki; Türkiye Cerablus'ta, Suriye'de masada olmasın. İstiyorlar ki; Irak ve Suriye'de terör devletçikleri oluştursunlar. Bu nedenle 31 Mart'ta Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ne kadar oy alacak ona bakıyorlar. Yerelde de her türlü fitne ve fesada mahal veriyorlar. Akçadağ'lı hemşerilerimiz devletten, milletten, bayraktan, vatandan yana oldu. Millete ve vatana ihanet edenlerle asla birlikte olmadı ve oynanan bütün oyunları çözerek, çok çabuk bozdu" dedi.

ARAPGİR'DE..

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Biz, MHP'yle, MHP'de AK Partiyle'yle ittifak yaptı. Biz herkesin gözü önünde kiminle ittifak yaptığımızı söylüyoruz ve arkadan da asla iş çevirmiyoruz. Ama ekran önünde 'biz beraber yol yürüyoruz' diyenlerin, arka tarafta kimlerin desteğini aldığını görüyorsunuz" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Arapgir İlçesi'nde sürdürdü.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yerel seçim çalışmaları kapsamında AKP Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy ile birlikte ilçeye bağlı Pacalı, Konducak, Çakırsu ve Bostancık Mahalleleri'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Pacalı Mahallesi ziyaretinde konuşan Çalık, "Pacalı'ya bugüne kadar AK Parti ve cumhurbaşkanımıza verdiği desteğe canı gönülden teşekkür ediyoruz. Şimdi 31 Mart seçimleri çok önemli. Bir babam, 'Biz oylarımızı AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a, Murat Türksoy'a, Selahattin Gürkan'a vereceğiz' dedi. Hepinize helal olsun" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çalık, 2002 yılından buyana Arapgir'e çok önemli hizmetler getirdiklerini kaydederek, "Okullar, meslek yüksekokulu geldi. Biz buraya hastanemizi, okullarımızı yaparken de sizlerin bizlere vermiş olduğu oyların karşılığı olarak değil, sizlere hizmet için yaptık. Şimdi Arapgir'in çevreyolu dahil olmak üzere yapılıyor. Cumhurbaşkanımızın talimatı ve AK Parti hükümetleri sayesinde hizmet ettik. Benim sizlerden tek isteğim Murat Türksoy başkanımın elini güçlendirmenizdir. 24 Haziran'da cumhurbaşkanıma yüzde 80 destek vermişsiniz, şimdi o yüzde 80'lik desteğin tamamını Murat Türksoy başkanımıza 31 Mart'ta istiyoruz" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Konducak Mahallesi ziyaretinde ise şu açıklamaları yaptı: "AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayımız Rıza Murat Türksoy, Malatya'da yetişmiş ender bürokratlarımızdan bir tanesi. O makine mühendisi, bir mühendis. Özel İdare Genel Sekreterliği yaptı, tüm Malatya'yı tanıyor. Malatya'nın her yerinin içme suyunu, kanalizasyonunu biliyor. Üçüncüsü belediyeciliği biliyor. Yeşilyurt Belediyesi'nde belediye başkan yardımcılığı yaptı. 'Benim memleketime borcum var' dedi ve aday oldu. Şimdi sizlere hizmet etmek için bir yola çıktı. 31 Mart'ta vereceğiniz desteklerle Murat Türksoy'u Arapgir Belediye Başkanı olarak seçeceğiz."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Bostancık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Çalık, "Cumhur İttifak'ımızın kurucusu milletimizdir. 15 Temmuz darbe girişimi yaşandığında yola çıktığımızda yanımızda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi gördük. Yeni Kapı ruhuyla başlayan o Cumhur İttifakı, iki seçim geçirdi. 16 Nisan referandum ve 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi, şimdi de yerel seçimi geçireceğiz. Cumhur İttifakı, cumhurbaşkanımızın söylediği gibi pazara kadar değil, Allah nasip ederse mezara kadar olacak. Sizler yüzde 90 oy verirken, 'Ben, Cumhur İttifakı'nı alkışlıyorum' demişsiniz. Siz zaten cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı sandıkta oylamışsınız. Şimdi nasip olursa Cumhur İttifakı'na 31 Mart'ta da zillet ittifakına karşı güçlü bir destek vereceksiniz. Kime karşı arkada terör örgütleriyle el ele tutuşanlara karşı Bostancık tüm desteği verecek. Biz, MHP'yle, MHP'de AK Parti'yle ittifak yaptı. Biz herkesin gözü önünde kiminle ittifak yaptığımızı söylüyoruz ve arkadan da asla iş çevirmiyoruz. Ama ekran önünde 'biz beraber yol yürüyoruz' diyenlerin, arka tarafta kimlerin desteğini aldığını görüyorsunuz" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Umut (5 yıl önce)
    Öznur ablam senin yaptıklarını bir kalemde silmeye çalışıyorlar. Silemezler sen dik dur. Yaptıklarını hizmerlerini biliyoruz. Ak Partiliyim diye geçinenlerde bilsin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Numan (5 yıl önce)
    Yapılan hizmetleri nasıl görmüyorsunuz biraz çevrenize bakın gelen hizmetleri görün şahsi talepleriniz olmamıştır kesin. Artık geniş bakın biraz. Helal Öznur ablamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (5 yıl önce)Numan isimli kullanıcı yorumuna
    Ne yaptı ? 20 milyar lira bütçe harcandı ne yaptı ? Olan 2 hastane yıkıldı 1 stad yıkıldı 2 altgeçit yapıldı kaldırım yapıldı fabrikalar satıldı olan park hayvanat bahçesi yapıldı olan hürriyet parkı suriyeli park oldu kernek park külliye biraz iyi 2 saray yapıldı başka ??? Vermiyoruz kardeşim selehattin gürkana eyvallah ama battalgazi yeşilyurtta akp ye oy vermiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Beylerbeyi (5 yıl önce)
    YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZIN TEMİNATI İSE VAY MEMLEKETIN VE MİLLETİN HALİNE. 17 yılda getirdiğiniz noktadan gerçekten gurur duyuyor musunuz? İnanmıyorum.. sadece milleti kandırmak için demogoji yapıyorsunuz. Bir de sizden olmayan 42 milyonu da "zillet"likle suçluyorsunuz. Türkçe yanda o kelimenin mansını biliyor musunuz? Gün gelir yaşlanırsanız hatırlayınca çok acı çekersiniz. İnanıyorum ki sizin de bir vicdanınız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 'TIRSIK' TC. Vatandaşı (5 yıl önce)
    EDİTÖR'DEN: Yorum gönderirken isim yerine 'TC Vatandaşı', e-posta yerine de 'vatandas@yahoo.com' diye yazıp, bir de 'korkuyorsunuz' diye hesap sorma cüreti nasıl bir mantığın, kişiliğin, kafanın ve TIRSIK karakterin ürünüdür -ki bu karakter tanımlaması, hakettiğiniz için, kendinize uygun gördüğünüz 'teneke' kimliğe eklenmiştir- ?! Ayrıca, saldırının hedefi olanlar, poliste 'hırsızlık, uyuşturucu' kayıtları bulunan ve çevrelerinde 'kriminal' kimlikleriyle bilinen söz konusu şahısları muhatap almayı uygun görmedikleri, bunlardan gündem yaratılmasına alet olmak istemedikleri için ciddiye almadıkları açıklamasını yapmışlardı ve aklıbaşında olan herkes de ne demek istediklerini anlamıştı.
    0
    0
    Yanıtla