SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan Besi OSB'ye 60 Milyon TL Ek Ödenek

Yazıhan Besi OSB'ye 60 Milyon TL Ek Ödenek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Ortağı olduğu Yazıhan ilçesinde yapımı devam eden 312,82 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesine 60 milyon TL ek ödenek tahsis edildi.  

Malatya’nın Yazıhan İlçesinde kurulacak olan 312,82 hektar arazi üzerinde, toplamda 1900 büyükbaş işletme olmak üzere toplamda 157 adet işletme Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Malatya’ya ve Yazıhan İlçesine hem ekonomik hem de istihdam noktasında büyük katkı sağlayacak.

Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde; 
*1 Adet 150 baş/gün Kapasiteli Et Kombinası, 
*1 Adet Soğuk Hava Deposu
*1 Adet 5 MGV Gücünde Güneş Enerjisi Santrali (GES)
*3 Adet 5.500 m3 Kapasiteli 5 MGV Gücünde Biyogaz Tesisi
*1 Adet Yem Fabrikası yapımı,
İnşaat Alanında yapılan iş grupları ise, 
Yol İnşaatı, İçme suyu ve şebeke inşaatı, içme suyu depo inşaatı, elektrik, Telekom, içme suyu depo elektrik ve himaye çiti inşaatı çalışmaları yürütülüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız