SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Pancar Hasadı

0
Güncellendi - 2020-10-22 04:18:55
Yazıhan'da Pancar Hasadı
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesinde pancar hasadı başladı.

Malatya’nın önemli şeker pancarı üretim yerlerinden biri olan Yazıhan İlçesinde hasadı yapılan pancarlar, Malatya’daki şeker fabrikasına götürülerek pancar şeker üretimi gerçekleştiriliyor.Kaymakam Bülent Şimşek ve Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç, ilçenin Yeni Mahalle de makine ile yapılan şeker pancarı hasadına katıldı. Hasat hakkında bilgi alan Kaymakam Bülent Şimşek, verimli bir rekolte gerçekleşmesi temennisinde bulunarak, üreticileri kolaylıklar diledi.

İlçedeki pancar hasadının yaklaşık 15 gün sürmesi bekleniyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DURUCASULU (3 yıl önce)
    Sayın kaymakam Beye ve Ziraat odası başkanı Yunus beye teşekkür ediyorum. Çiftçilere verdiği destek ve çabası oldukça takdire şayandır. Ama şaşırtan olay bu resim karesinde birileri bu bizim eserimiz biz yaptık yapıyoruz dememeleri şaşırtmıyor mu değerli çiftçiler......
    0
    0
    Yanıtla