SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhanlı Liseli Grup Çekya'da

0
Güncellendi - 2018-11-27 02:42:07
Yazıhanlı Liseli Grup Çekya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan eğitim bölgesinde eğitim-öğretim hizmeti veren ve önceki yıllarda üniversiteye öğrenci yerleştirme başarıları ile gündeme gelen Abdurrahman Serttaş Çok Programlı Anadolu Lisesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Avrupa ülkelerine eğitim amaçlı gezi programları düzenliyor.

“Bilişimde Responsive Tasarım Uygulamaları” projesi kapsamında üç ayrı kafile halinde sırasıyla Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Litvanya’ya gidecek olan öğrenci ve öğretmenlerin ilk gezisi, Çek Cumhuriyeti’ne gerçekleştirildi.

İki hafta sürecek olan Çek Cumhuriyeti (Çekya) gezisine 8 öğrencinin yanı sıra bir öğretmen katıldı ve ilk kafile, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a ulaştı. Bu proje sayesinde ilk kez yurt dışına seyahat etme imkânı bulan öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu. İlk kafilenin 14 gün sürecek Avrupa seyahatinin ardından ikinci kafile Almanya’ya, üçüncü kafile ise aynı sürelerle Litvanya’ya seyahat gerçekleştirecek. Böylece toplamda 24 öğrenci ve 3 öğretmen, Avrupa şehirlerini görüp gezme, deneyim kazanma imkânı bulmuş olacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız