SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'dan Çok Daha İyi Oynadık"

0
Güncellendi - 2019-12-18 17:38:50
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kalarak kupadan elenen Keçiörengücü'nde Teknik Direktör Hamdi Yılmaz, “Malatyaspor’dan çok daha iyi bir futbol oynadık” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, “Bugün Malatyaspor’dan çok daha iyi bir futbol oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Turu atlayabilecek skoru da yakaladık. Fakat gol atabileceğimiz bir pozisyonda topu kaptırarak gol yedik. Kişisel bir geri pasta 2. golü yedik. Oynadığımız futbolun neticesi bu değil. Biz elimizle turu Malatyaspor’a hediye ettik” diye konuştu.

“Kötü sonuçların alındığı bir yerde zemini ön plana çıkarıyorlar”

Sergen Yalçın'ın zemin eleştirilerine de cevap veren Yılmaz, Aktepe Stadı'nın zemininin FIFA sertifikalı olduğunu dile getirerek, “Buraya gelen takımlar saha serzenişinde bulunuyorlar. Burası FIFA tarafından sertifikalı bir stat. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da senede 2 kez denetleniyor. Galatasaray ile bu statta oynadık. Hiç kimse bir şikayette bulunmadı. Kötü sonuçların alındığı bir yerde zemini ön plana çıkarıyorlar. Burası futbola elverişli. Federasyonun müsaadesi ve FIFA’nın sertifikasıyla burada oynamaya devam edeceğiz. Oynadığımız oyuna gölge düşürülmesin. Malatyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Suat (4 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak, bu söze Recep ivediğin bir repliğiyle cevap vermek istiyorum; -" Böööhöyyt"
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    Canını sıkma amcam benim tabiki doğru söylüyorsun malatya süper lig ekibi sizin için bi başarı elbet kurların sizi vede başarılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yav he he iyi oynadınız ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Yaşlılığına bağlıyorum.Eğer Malatyada 4-0 galip gelseydik ben olsam bu takımı o sahaya çıkarmaz,3-0 hükmen yenilgiyi kabul ederdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Kendinde söylüyorsun tüm takımlar zeminden ikayetçi diye demekki durum bu, ayriyeten sen Fifanın Rusya ve İskandinavya ülkelerinde onay verdiği sahaları görsen kendi sahana şükredersin, yani Fifa burada bir geçerli kriter değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (4 yıl önce)
    Siz o berbat zemine alışmış olabilirsiniz. Ama unutmayın ki karşınızdaki takım MALATYA. Sizinle aynı zeminde oynasak zaten liglerimiz aynı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla