SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Kendi Sahasında Büyük Hayal Kırıklığı.. 1-3

0
Güncellendi - 2020-12-29 07:33:18
YMS, Kendi Sahasında Büyük Hayal Kırıklığı.. 1-3
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 15.haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını konuk takım Gomes'in golüyle 1-0 önde kapatırken, YMS 62. dakikada Acquah ile 1-1'i yakaladı. Ancak, 67. dakikada eski futbolcusu Mitchell Donal ile 71. dakikada Obertan'ın gollerine engel olamadı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi), Kemal Yılmaz (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Yusuf Bozdoğan (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Hakan Ceylan (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Erkan Özdamar (Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Burak Pakkan (Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi)

YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Afriyie Acquah (Dk72 21.Moryke Fofana), 9.Umut Bulut (Dk.72 24.Olcay Şahan), 17.Teenage Lingani Hadebe, 19.Benjamin Tetteh, 26.Semih Kaya, 55.Youssuf Ndayishimiye, 57.İssam Chebake (Dk.72 61.Zeki Yavru), 90.Kubilay Kanatsızkuş, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 99.Adem Büyük

YEDEKLER: 1.Abdulsamed Damlu, 8.Fernando Ruben Zuqui, 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 20.Ahmed Ildız, 21.Moryke Fofana, 24.Olcay Şahan, 44.Murat Akça, 61.Zeki Yavru, 92.Bülent Cevahir,98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: 33.Kayacan Erdoğan (Dk.33 57.Batuhan Ünsal), 4.Gabriel Antoine Obertan (Dk.80 13.Petrus Boumal Mayega), 5.Hasan Hatipoğlu, 11.Arvydas Novikovas, 17.Emrah Başsan (dk.80 10.Jugurtha Hamroun), 20.Mitchell Glenn Donald, 22.Leo Schwechlen, 30.Adolphe Teikeu Kamgang, 88.Osman Çelik, 91.Ricardo Jorge Pires Gomes (Dk.79 9.Rashad Muhammed), 99.Cenk Ahmet Alkılıç (Dk.67 77.Mehmet Murat Uçar)

YEDEKLER: 57.Batuhan Ünsal, 7.Ömer Hasan Şişmanoğlu, 9.Rashad Muhammed, 10.Jugurtha Hamroun, 13.Petrus Boumal Mayega, 23.Gökhan Kardeş, 53.Mucahit Albayrak, 61.Oltan Karakullukçu, 77.Mehmet Murat Uçar

TEKNİK SORUMLU: Mesut Bakkal

GOLLER: Dk.44 Ricardo Gomes, Dk.67 Mitchell Donald, Dk.71 Gabriel Obertan (BB Erzurumspor), Dk.62 Afriyie Acquah (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR:Acquah, Hadebe, Adem Büyük (Yeni Malatya), Hasan Hatipoğlu, Obertan, Cenk Ahmet, Emrah Başsan, Boumal, Mehmet Murat Uçar (BB. Erzurumspor)

4. dakika: Karim Hafez ortasında rakip savunma topu uzaklaştırdı.

6. dakika: Yeni Malatyaspor gol fırsatını kaçırdı, Youssouf Ndayishimiye'nin şutunda kaleci gole izin vermedi.

9. dakika: Adem Büyük'ün tehlikeli atağında Erzurumspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

14. dakika:  Adem Büyük'ün kullandığı köşe vuruşunda top, hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

18. dakika: Mitchell Donald ceza sahası yakınında topla buluştu, ancak hakem ofsayt kararı verdi.

21. dakika: Karim Hafez'in ceza sahasına ortasından sonuç çıkmadı.

23. dakika: Acquah'in pasında, Umut Bulut topu karşılamak istedi ancak top kaleci Kayacan'da kaldı.

26. dakika: Acquah'ın ortasını Semih Kaya karşıladı, devamında Erzurumspor savunması tehlikeyi savuşturdu.

34. dakika: Arvydas Novikovas, kaleye şut çekiyor, kaleci Ertaç Özbir kurtarıyor.

39. dakika: Yeni Malatyaspor ceza sahasına orta yapıyor. top takım arkadaşlarına ulaşmadı.

40 dakika: Chebake sağ kanata gönderilen ortada topu karşılamak istedi ancak top auta çıktı.

42. dakika: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı ancak Adem Büyük tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

44. dakika: GOL Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Ricardo Gomes takımını öne geçiren golü attı. Köşe vuruşuna kafayla vuran Gomes, topu filelerle buşturdu.0-1

İlk yarı için 5 dakika uzatma süresi eklendi.

45+2. dakika: Hafez'in ortasına savunma müdahale etti top taca çıktı.

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

48. dakika: Emrah Başsan'ın sert şutunda kaleci Ertaç Özbir tehlikeyi önledi.

50. dakika: Karim Hafez ortasıda rakip savunma topu uzaklaştırdı.

56. dakika: Adem Büyük'ün kullandığı serbest vuruşta kaleci Batuhan tehlikeyi önledi.

58. dakika: Kubilay Kanatsızkuş'un ortasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

62. dakika: GOL Yeni Malatyaspor'da Afriyie Acquah'ın golüyle eşitlik sağlandı. Ceza alanı dışında topla buluşan Acquah sert vurdu top ağlarla buluştu.  1-1

65. dakika: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Adem Büyük'ün ortasında top ceza alanına geldi, ancak kimse topa yetişemeyince auta çıktı.

67. dakika: GOL Mitchell Donald'ın golüyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımı öne geçti. Emrah'ın ortasını ceza alanı içinde karşılayan Donald kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşnda top ağlarla buluştu.1-2

71. dakika: GOL Erzurumspor, Gabriel Obertan'ın sert şuttan golü ile ile farkı ikiye çıkarttı.1-3

75. dakika: Yeni Malatyaspor'da Obertan topu Olcay Şahan'a gönderdi, ancak Olcay yetişemeyince top auta çıktı.

78. dakika: Zeki Yavru'nun ceza sahasına ortasında, rakip savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

84. dakika: Erzurumspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Jugurtha Hamroun'un şutunda top az farkla auta çıktı.

85. dakika: Novikovas'un kullandığı köşe vuruşunda, Teikeu kafayla yükseldi hakem faul kararı verdi.

90. dakika: Karim Hafez'in ortasında, savunma ceza sahasında tehlikeyi önledi.

İkinci yarı için 5 dakika uzatma süresi eklendi.

90+3. dakika: Tetteh'nin ceza sahası içindeki şutunda top az farkla auta çıktı.

Karşılaşma BB Erzurumspor'un 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

119 yorum yapılmış

  • Abbas ağa (3 yıl önce)
    Bu hafta Ankaragücü Malatya'yı 5 ler bakında görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    2 gol öncesi k.hafez kendine atılan pası almak için hamle yapmıyor, rakip rahatca alıp gidiyor ve sonunda gol oluyor, k.hafez görev alanı boş olmasına rağmen eli belinde bekliyor rakibi kovalamıyor burda bir anormallik yokmu, tekrar tekrar izleyin takımın bir bölümü yönetime mesaj verdi 8. sıra kritik yer puanlar yakın yukarı doğruda çıkılabilir aşağı doğruda inebilir, ilk iç saha maçıda kaybedilir ise sorunun devam ettiğinin işaretidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (3 yıl önce)
    Çekirgeler yine dolmuş sayfaya. Hoşunuza gidiyor değil mi takımın kayıp etmesi? Alın malzeme çıktı yine sizlere. İstediğinizi yazın gerçek Malatyalılar iyi günde kötü günde takımına sahip çıkacak sizin derdiniz başka. Hoş sizin Malatyalı olduğunuzdan da şüphe ediyoruz zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür bey, malatyanın yenilmesi neden hoşuna gitsin malatyalının? İnsanlar üzüntüsünden vede hak etmediği bir mağlubiyetten dolayı böyle yazıyorlar, fb, Antep yada alanyaya yenilseydi kimse bu tepkileri koymazdı, bizim kadro yapısına göre 4 santraforla olmaz, bir kaç maç hep eksik oynayarak puan aldık, bir yerde tökezleyeceği açıktı ve oldu, Doğruları söylemek neden zorunuza gidiyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Bey, 'gerçek Malatyalılar' kötü günlerinde neden Malatyaspora (Efsane Malatyaspora) sahip çıkmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)
    Bu hocadan olmaz Başka söze gerek yok nokta. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Bir defa Malatyaspor süper ligde oynama hakkına sahip değil. Sorgulamaya buradan başla sevgili taraftar. Çifte standartlı ve iki yüzlü olma! Plakan gibi ol. Dört dörtlük konuş. Malatyaspor küme düştü, hepimiz şahittik. Gözümüzü Beştepeye diktik. Saraydan bir emirle hokus pokus hoop süper ligde kaldık. Herkesin ağzı kulaklarındaydı... Şehrin her tarafına boy boy Erdoğana teşekkür afişleri asılmadı mı? Kmse demedi ki ''aga bu nedir, Cumhurbaşkanının futbolla ne işi olur, böyle haksızlık olur mu, ben kabul etmiyorum arkadaş, düştüysek düştük, gider kümede mücadelemizi verir geliriz''...Yok efendim Hamza hoca beceriksiz yok efendim Adil başkan gitsin ... Hiç biri değil. Malatyaspor küme düşecek, düşmesi gerekiyor. Ligde bileğinin gücü ile mücadelede olan rakipleri karşısında hep ezik kalıyor. Siz o soyunma odalarında, kulislerde Makatyaspora atılan lafları bir duysanız iki dakika kalmazsınız takımda. Özgüveni yok edildi rakımın. Bilinçaltında kompleks var tüm kadroda. Eşyanın tabiatı icabı öyle. Hak etmediği bir ligde ''torpille'' ancak bu kadar oynar! Yanlış mı düşünüyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Bende diyordum bizim başkan hiç ortalarda niye yok galiba hayalimiz buraya kadarmış bu dkdan itibaren takım düşüşe geçer geçmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    sıkıntılı günler bizi bekli konu yine para konusu 3 ve 4 hafta takım süperdi anlaşılan düşmeye doğru gidiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Biz bu takımdan şampiyon olmasını beklemiyoruz sanırım. Bu kadar yüklenmeye gerek yok. Her maçı kazanacak diye bir kuralda yok. Süper ligde olmanın zevkini çıkarıp orta sıralarda kalalım yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet geçen sezon uefa hesapları yapmaya başlamışken küme düştü bu takım. istikrarlı olduğumuz tek şey var : istikrarsızlık. o yüzden evet, her maçı kazanması lazım , çünkü hangisini kaybedeceği belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • En büyük hatamız zayıf takımlara karşı oynayamıyoruz. Ya önemsemiyoruz yada dikkat eksikliğimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Hiç bir şehirde, hiç bir camiada olmayan futbol ulemalari Malatya da toplanmış.Takim kazansada,kaybetsede hep olumsuz yorumlar hep olumsuz fikirler hakarete varan eleştiriler.Yapmayin etmeyin bu davranışlarınız takımı,yönetimi,teknik heyeti olumsuz etkiler,etkiliyor.Gecmis olsun deyin,olur böyle şeyler deyin.Destek olun destek, köstek olmayın, aklınizi kendinize saklayın.Futbol şehri,futbol taraftarı olmaya çalışın.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Yorum gereksiz takım Bizim takım memleket Bizim memleket her maçı kazanamazsin Erzurum kazandı önemli deil yensede yenilsede takım bizim takım sonuna kadar tam destek Hamza hoca yada oyuncularda sonuna kadar destek başarılar hocam ve oyunculara sonuna kadar tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Yine para mevzusu konuşulmaya başladı. Malesef bu fimi geçen yıl da görmüştük. Söz konusu paraysa işimiz zor. Nasıl oluyor da bu paralar ödenmiyor? Hoca'ya niye sövüyorlar bu akredite olanlar? Yazık etmeyin bu takım bizim markamız. Hoca değişince neler olduğunu görüyoruz. Yönetim geçen yıl da düzgün bir açıklama yapmadı yine yapmayacak. Bu Malatya'nın takımı ve markası. Şimdiden tedbir alınması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    OYNA Yenil kimseler birşey söyleyemez ama 90 dakika sahada avel avel gezen kubilay 2 golde havez içler acısı umut var yok ne bu ben oynatırım ben bilirim adama öğretirler kuşu kanatı ligin sonuncusuna 1/3 3/1 almış oldu yüksek ego BEY...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Arkadaşlar hepimiz malatyasporluyuz geçen sene puan bile alamiyoduk bu kadar elestirmiyorduk yapmayın Hamza hoca gidecekte morinho mu gelecek 20 puan var ligde kalırız Allah'ın izniyle neden takımda canıyla mücadele eden Semih bile isyan ediyor bir hafta kazanınca o bravo bı maç kötü oynayınca istifa filan futbolculara oynayin ulan filan bunlar hoş şeyler değil herkes eleştirmeyi bile tadında yapsın bu takım şampiyonluğa oynamiyor sonuçta yapmayın zarar veriyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Bizim takım açık futbol oynayan takımlara karşı...hızlı başlayıp onların açıklarından gol bulup yeniyordu....ama öyle anlaşıldı ki kapanan takımlara karşı yapamıyoruz....işimiz zor.....Erzurum maçında fazla açılmadan sakın oynayıp iyi savunma yapsaydı....belki 1 veya 3 puan alinird....ama salakça komple karşıya çökünce....Erzurum çok rahat pozisyonlar la gol attı..hatta 1-2 tane de benzer kaçırdılar...Hamza hoca takıma göre taktik yapamiyormus demek....7 haftadır aynı mantik
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Fenerbahce gibi bir camiayiz cok kirilganiz bir maglubiyette hemen gemileri yakıyoruz Takim bugun gününde değildi sadece bireysel hatalardan gol tedik(ertac chabake hafez) Yoksa ilk yari oyunun hakimi bizdik sadece gol bulamadik ilk golü biz bulsaydik farka giderdik Takima destek olmaliyiz daha cok mac var biraz sabir lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut chabek ve Hafez takımı göz göre göre öldürdüler.Hamza bey 70 dakika perişanlığı seyredip üçüncü golü yememizi bekliyor ondan sonra değişikliğe gidiyor.Tribün tepkileri yenilgiden ziyade bu basiretsizliğe karşı yapılmıştır.Jetmir topalli ve bülent cevahir tam formdayken neden yedekte otururlar.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bundan sonraki maçlar düşme hattındaki takımlarla.Yani Takımın işi zor.Hele bein sportda semih ve hamzanın futbolculara para verilmiyor ifadesi de cabası.Geçen seneki şarkı tekrar çalmaya başladı.Adil gevrek.efendi birşeyler söyler elbette.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bir teknik direktör bu kadar mı bencil olur yanlışınından dönmezmı hiç takımı dört forvet oynatır birde beceriksiz forvet ler kim nasıl oynuyor belli değil kanat lar olmayınca neye yarar tette ve adem yeter forvet umut ve kubulay yerine kanat oyuncusu olması lazım cuave de kesin olması lazım gör adil gör Malatya nın hepsi görüyor hamza ve adil ve yönetim göremiyor yazık yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi hoca gitti gidip siz yönetin malatyayı yönetmek dört büyükten zor ondakika alkış 15 dk sonra ağza alınmayacak küfürler unutmayın bu yılda sizler gibilerin yüzünde düşersek bu defa sizmi başkan oluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    Elbette futbolda yenmek de var yenilmekte ancak böyle ruhsuzluk bir Malatyalı olarak ağırıma gidiyor.Maçın 60. dakikası 1-0 gerideyiz, oyunu açamıyoruz,r akip sağlam defans yapıyor, hoca müdahale etmiyor.Neyi bekliyor anlamak mümkün değil.3-1 olmuş üç değişiklik yapıyor.Allah aşkına hoca senin yedek kulübende oyuncu yok mu.?Cueva ya 35 dk tahammül edemedin Allah aşkına gözlerin görmüyor mu Umut ve Kubilaya nasıl tahammül ediyorsun.Sen ne inat adamsın.Herkes senin oyun şablonunu gördü bundan sonra sana puan verirler mi zannediyorsun.Bu maç psikolojik açıdan bir kırılma noktasıydı,kaybettin ve korkarım ki bu takım geçen seneki kazanamama sürecine tekrar ve erkenden girdi. Şimdi durdun durdun kendini hedeften çekmek için maddi konuları ortaya attın.Kazansaydın gene maddi konularımı açıklıyacaktın. Başkan ve yönetim maalesef bu işi beceremiyorsunuz.Siz hiç kendinizi hesaba çekiyor musunuz?Para ödememek nedir?Yakışırmı Malatyaya, Malatyalıya, ben taraftar olarak utanıyorum.Sizde utanma yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Hamza Hoca gemileri yaktı herhalde. Yönetimi hedef alan açıklamalar yapmış. Geçen sezon çok hoca değiştirdik ama gelen gideni arattı. Eğer Hamza Hoca ile yollar ayrılacaksa bu sefer kaliteli yabancı bir hocayla anlaşılmalı. Cueva affedilmeli, Umut, Kanatsızkuş gibi oyuncalar gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozoklu (3 yıl önce)
    Sıkıntı para kaynaklı ise çözümü biraz zor. Adil Gevreğin Siyasilerden bu konuda yardım alması zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Maçtan önce de arkadaşlara bu maçın zor olacağını söyledim, rakip son sırada kaybedecek bir şeyi yok bizim işi ciddiye almamız gerekiyordu olmadı beni en çok da üzen böyle bizi dost görünümlü ama asla istemeyen çekemeyen takıma yenildik. Eskiler bilirler yanılmıyorsam 91 yılı idi biz o zaman 2.lig C grubu şampiyonluk mücadelesi veriyoruz (1.ligden düştüğümüz ilk sezon) 4 de 4 ya da 5de 5 yapmıştık ilk mağlubiyetimizi orada 1 0 yenilerek almıştık o maça benzettim. Bugün de öyle üzgünüm keşke taraftar olsaydı böyle olmazdı sağlık olsun KAPLANIMIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Hamzanın Hocalığı Sıfırmış Bu Maç Gösterdi..Maça Göre Kadro Yaparsın..Olcay Zeki Formda.Onlarla Başla Yürümezsse Takviye yap..Baştan Belliydi Erzurumun Bu Maça Ayri Bir Motivasyonla Çıkacağı Yazık Oldu..Ters Köşe Yap Daa..Ezberlenmiş Kadroyu Sahaya Sürmekte Neyin Nesi..??
    0
    0
    Yanıtla
  • Őğrenci (3 yıl önce)Kara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardesim parayi veren dudugu calar adamlar kac aydir para almiyor sen is yerinden para almazsan gonulden calir misin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (3 yıl önce)
    Hamza hocanın yüzünden bir malatyaspor sevdamız vardı oda bitecek bu gidişle. Aldığımız maçlarda dahi kalite yoktur. Umut kubi olcay şabekte ısrar et bakalım. Cuava kadro dışı et lukoki zeki jetmir yedek hep ters işler yap bakalım. Adil başkan bu gidişat seni bitirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Para alamıyorsan Kubilayıda yanına al Üçüncü ligde bir takıma git Hamza Bey.. orada karın tokluğuna çalışırsın....Diğerleri para alamıyor diye mi Kubilay da ısrar ettin bunca zaman...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Denizi geçip harikta bogulacagiz gibi. Bundan sonraki takımlar Erzurum ayarında yani iş zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Eğer paralarını alamiyorlarsa yönetim istifaaaa alıyorlarsa teknik ekip istifaaa diyorum. Ya adam gibi yönetim gelsin yada adam gibi teknik ekip gelsin isler daha kötüye gitmeden bu hafta bir çözüm olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil bey hamzaya gerek yok takım iyi herkes yerinde oynasın kim formda ise onu oynatın umut kubulay şabek ten kurtulun ilk onda rahat bitiririz
    0
    0
    Yanıtla
  • ha.er (3 yıl önce)
    ayni kil ayni tarak des aldik diyenler hic ders almisa benzemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bir golden önce savunma Hafeze pas attı almadı boştu bekledi rakip geldi aldı ve gol oldu tamam mevzu anlaşıldı. ancak yinede oyuncu bunu bariz yapmamalı sonunda parasını alacak zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katıliyorum. hafez yediğimiz 2 golü rakibe hediye etti. Hafezde ademde çok top kaptırıyorlar . Bu şekilde hücumda edilmez zaten. Takım 2 ye bölünmüş hücum 5 lisi ilerde , duruyor. Geride ki beşli çalımla yada pasla çıkmaya çalışıyor , biri kaptırınca gol oluyor. Hafezde top kaptırma ve defans bilgisizliginde dünya şampiyonudur herhalde. Hücumda da neredeyse hiç yok 50 tane orta kesiyor bir yada ikisi düzgün gidiyor. Orda aslanlar gibi bülent cevahir var. Takım skor ne olursa olsun ikiye ayrılarak top oynamaz. Yazık günah. madem saldıracaksın doldur boşalt oyna, presslede rakibi boğ çıkamasın geride top yaparak oynayacaksan ilerde 5 kişi bekletme , yanaşarak oynasınlar . Bu nedir böyle . Böyle oynarsa favori olarak çıktığı bütün maçları kaybeder.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    mevzu anlaşıldı başta yazdığım mesajda oyuncular kazanmak için oynamadı dedim haklıymışım Hamza hoca aydınlattı sağolsun para alamamışlar bu yüzden oynanamamışlar tamam.
    0
    0
    Yanıtla
  • forza malatya (3 yıl önce)
    eğer konu parasal ise başkana yönetime yazıklar olsun. bari kazanılan maçların parasını ödeyin ya da yapamıyorsanız bırakın niye şehir ile oyuncuları karşı karşıya bırakıyorsunuz. milletin emeğini verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (3 yıl önce)
    Takım ancak konraatakla gol atabiliyor. Kendisi ayarındaki takımlar ile hücuma dönük futbol oynayamıyor. Hamza hoca ile yollar ayrılmalı. Olcay Şahan, Umut Bulut, Kubilay, Chebake gönderilmeli. Karim Hafes'in kilo sorunu olduğu açık. Bir sol beg için İyi orta yapabilmek yeterli değil. Oyuna katkı sağlayamıyor. Karim'in durumu da masaya yatırılmalı. Hamza hocanın oyun stratejisi belli değil. Oyuna yerinde hamle yapamıyor. Cueva acilen takıma dönmeli. Olcay Şahan'ın halen inatla oynatılması şaka gibi birşey....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)
    Noldu hamzadeverler. Umu kubilay lay lay lom. Balon söndü. Ama yönetim yine uyanmaz. Bu hocadan olmaz. Profesyonel hoca olsa futbolcuya küsmez. Ceza vereceksen para cezası ve cuevayı kadro dışı bırakmak nedir be kardeşim. Kubilay ile umut kadrolu diğer futbolcular geçicimi. İkinci yarı başında çıkkr kubilayı umutu şabeki. Nedir bu inat kardeşim. Sahanda erzurumdam üç yiyorsun ayıp yaık günah. Elinde oyuncu olmasa anlarız ama sen olan oyuncuyu oynatmıyorsun. Yeter da...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    adil gevrek paralar nerede daha düne kadar kasa para dolu geleceğini zarara uğratmamak için klübün harcamıyoruz diyordun bugün klüp borç batağında hiç bir oyuncunun parasını da vermemişsin para nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Son iki golde, chabake hatası var. Hamza hocanın suçu formsuz oyuncuyu dinlendiremiyor Ankaragücü bizi bu şekilde oynarsak farklı yener.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    sonuna kadar takımımın arkasındayım,bir çiçekle yaz gelmez.kaza olur günün iyi oynayanı kazandı o kadar takımımız o kadarda kötü değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Ne biçim editörsün? Yazdıklarımızı ekranda göremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Bu Malatya şaka gibi şehir ya . Kaç maçlık zorlu periyottan yenilgisiz ayrılmışız 1 mağlubiyette boş boş mesajlar . Her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz ama hiçbir şey bildiğiniz yok !
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumun altına gelip boş boş yorum yapacaklara peşinen cevap olarak Semih'in maç sonu açıklamalarını hediye ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (3 yıl önce)
    Umut&kubilay son 10 maçta skora katkıları sadece 1 gol oda fenere denķ geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tugra44 (3 yıl önce)
    Arkadaşlar canlı yayın yapan kuruluşa Hamza hoca ve Semih Kaya konuştu hoca futbolcular parasını alamıyor diyor yönetime sallıyor Semih de aynı şeyi söylüyor.simdi şunu soruyorum tüm Malatya geçen sezon bu takım küme düştü iyi yonetilmefigi için başkana istifa et dediler etmedi divan başkanı milletvekilleri kongreye kararı almak yerine istifa edip kenara çıktılar bu bir basiretsizlik. Bu yıl yine aynı durum tekrar oluyor haxir olun düşüş için denedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Allah rızası için söyleyin bugün takım kazanmak için hiç oynadı mı? ama yenilmek için herşey yaptı bilerek ya da bilmeyerek. ben bir şey anlamadım.lig uzun maraton derhal Cueva gelsin ya da Hamza gitsin. mesut bakkal dah bir antrenmanla takımı zımba gibi yapmış. hamza efendi bir yıl takımla beraber bir şey edememiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    14 maçta 7 maç alan hoca başarılı Hamza sen bu kafayla 10 maç alsan bile adı balon olmaz senden de malatya yonetimindende sizin şansınız yok adam gibi çekin gidin yemeyin bu takımı bu mesajı okuyorsunuz istifa derhal sizden bir yol olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Sheabek bu takimin en bos oyuncusu. Sadece kosuyo. Bugunku macta 2 gol o kanatta yedik. Fofana hic katki saglayamiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Erzurum düşeceğine Malatya düşsün bunu içten söylüyorum lig sonuncusu ama oynadıkları oyun ortada bulundukları yeri hak etmiyorlar o nedenle emeğe saygı diyorum ve malatyanın küme düşmesini istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Acaba umut, kubilay ve olcay 'ın sözleşmelerinde her maç oynar diye bir maddemi var. Hamza Hamzaoğlu, sen bu işi bilmiyorsun. Elindeki futbolcu gurubu iyide bugüne kadar sana rağmen bu puanları aldı. Ama artık onlarında şevki kırıldı moralleri sıfır. Eğer biraz anladıysan yeter artık. Gerçekten yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Futbolcular sezon başından berri parasını alamıyormuş Adil gevrek bombası patladı futbolcular parasını alamadığından oynamıyormuş Hamza hoca Yayıncı kuruluşa açıklama yaptı Adil Gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil Gevrek den başkan, Hamza Hamzaoglundan hoca, Kubilay ve Umut dan da futbolcu olmaz. Israr edersen bir yerde patlar. Eğer böyle bir açıklama yaptıysa Çekirdek stoklayin. Bundan sonrası baya cokomelli olacak gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Takım o kadar kırılgan ki, defanstaki bireysel bir hatadan bir gol yendi, ardından takım tamamen dağıldı. Tamam diyelim hatalı bir gol yendi, koskoca süper ligde oynayan bir takımın böyle çökmesi mi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    kortuğum başıma geldı.Düşme hattındaki Erzurum önünde işimizin zor olacağı belliydi.Demek ki rakibi ciddiye almamışlar.Fırsat bu fırsat diyerek Hoca yollanmalıdır.Bu moral bozukluğuyla Ankaragücü karşısında da işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca çıktı açıklama yaptı sezon başından berri ne kendi ne de futbolcular parasını alamıyormuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (3 yıl önce)
    Sonuna kadar tam destek. Canınız sağ olsun KAPLANLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kime destek vereceksin.Adil gevreğe mi?Malatyasporamı?Adil gevrek futbolcuların parasını vermiyormuş.Yani geçen sene yaptığını yapıyor.Bu konuda TV de hoca ve semih demeç vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (3 yıl önce)
    Oyuncular yönetime gözdagı veriyor. Paraları ödenmedi galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Kaprislerine yenik düştü sayende Malatya 10 numara oyuncuyu gönder.Lokmacı Kubilay ile yola devam et.Umut ne yaptı topali yedek ,9 kişi oynadık Kaybettik Rahat Rahat oyna Hamza hoca Adil bey seyret.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Oyun berbat. Lig sonuncusuna kendi sahanda berbat bir oyunla yeniliyorsun. Acquah'ın da kendi çabasıyla attığı bir gol. Kötü bir Malatya vardı ve Erzurum haketti maçı. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hamza bey 70 dk.takım dökülüyor yenik durumda üçüncü golü yiyor ondan sonra müdahele ihtitacı duyup oyuncu değişikliğini yapıyor.takımın kalitesi hanzaoğlunun çok üstünde.bunda keramet olsa gençlerbirliği kovalamazdı.yol yakınken derhal yollar ayrılmalı.yoksa bu yolun sonu iyi görünmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Bu hocadan olmaz .arkadas insan gününde olmayan hangi oyuncu olursa olsun cikarir . Biz Fenerbahce macindan sonra yüksek ucmaya basladik. Dakika 70 i gecmis biz daha oyuncu degistirmiyoruz degistirirsekde ezberi bozmuyoruz.arkadas Zeki yavru 10 dakikadir oyunda duran topdan orta yapamiyor yaptigi top 10 m gitmiyor. SUMO gürescileri gibi olmus. Bazi arkadaslar kayip ettigimiz icin elestirdigimizi sanmasin kazandigimizdada takim güven vermiyordu.umut bulut hayatinda bir tek Fenerbahce macinda iyi oynadi . Yaninda Toppali diye bir golcü var arkadas neden Bu Adam alindi ?? Neden bir sans verilmez adem bugün gününde degildi neden olcayla ikinci yarinin basinda degistirmiyorsun?? Takim Hafez in hatasindan 1:2 yenik düstü iyi hoca Hafez i fircalardi ve degistirirdi Bizim hoca oyunu okuyamiyor yazik giderse seviniriz Hic ismi duyulmamis biri ile Devam edilse bundan iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KORAY (3 yıl önce)
    Adil Gevrek geçen sene yaptığı yanlışı bu sene yapmamayı denedi ve önceki senelere göre daha iyi (hepsi değil) transferler yaptı. Ama diğer tarafta en büyük hatasını yaptı ve takımı Hamza Hamzaoğluna teslim etti. Hamza, hoca Kubilay ile Umut da futbolcu değildir. Umut bir yerine top çarpıp da tesadüfen gol atacak diye Tetteh i pozisyonunda oynatmaz isen o da küser, yada seninle kavga eder sana da gün doğar kadro dışı bırakırsın. değilmi Hamza?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Editör kusura bakama yayımlamışsın özür dilerim kardeşim heyecanima ver çıldırdık burada rezalet ötesi takımın durumu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Kişiliksiz futbol, yetersiz hoca buraya kadarmış balon söndü takke düştü kel göründü. İkinci yarıya hazırlanmazsak kaliteli inançlı, hocaya ayar verilmezse bizi kötü günler bekliyor. Erzurum’un sosyal medyadaki sözlerini hiç bir Malatyalı hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ezildik.. :((
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Senin editör olduğun siteyi ciddiye alıpta yorum yazan da hata ..orada gelen yorumları ilk sen okuyorsun ya aman işine sahip çık hayatı bir yerdesin ha..nerde zannediyorsun kendini cok merak ettim. rtük kurumuna alalım seni editorrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Malatya da Erzurum soğuğu!!!!! Senenin başında beri söylüyorum. Bu hocadan olmaz. Oynattığı oyunda ve futbolcu seçiminde anlayan varmı? Hep mutsuz bir hafta sonu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (3 yıl önce)
    Bu takım yüzde yüz kümeye düşer. ...yazıklar olsun sizin futbolunuza. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozoklu (3 yıl önce)
    Bu maçtan sonra hoca Cueva’dan ya özür dilesin ya da istifasını versin. Fenerbahçe’yi yenmiş Fener’i gelen giden yeniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Takımın kamburlar umut Kubilay ve Hamza hoca. Umut’un boncuğu mu var Allah aşkına. Sırf istatistiğe oynuyor. Amacı 11 e girip en çok forma giyen olmak. Hamza da göz yumuyor. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    Maçın böyle olacağı ilk yarıda belliydi Hamza istifa Hamza istifa Umut defol Kubilay defol İssam defol
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (3 yıl önce)
    Bir musibet bin nasihattan iyidir. Eğer nasihat alırsan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atilla (3 yıl önce)
    Editör neden yazilarimizi vermiyorsun.her yönü ile rezalet tetteh nerde oynuyor mevkisi nere umut ve bursali gitsinler. Takim bu gun rezildi erzurum haketti tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Rakibin kalesine bakkalın çırağına benzeyen bi oğlan geçmiş ve sen o kaleye şut çekemiyorsun. Akılla izahı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bu takımla mi kurtaracak adil gevrek kendini Adil de Hamza da gider malatya düşer ama geri gelir Adile Hamza asla malatya ya gelemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Bu hocayı takımda tutan yönetimde allah kahrı perişan etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Sayın hoca ısrarla umutla kubilayla devam et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Balon patladı 4 forvetle nereye kadar rakibini yenemiyorsun takım puan olarak iyi durumda ama futbol umut vermiyor lig uzun rotasyon yok hep aynı oyuncularla neden kubilay da ne buluyor cueva neden hâlâ kadro dışı hamza hamzaoğlu güney amerikalı oyuncularla anlaşamıyor takımın stoperleri çok iyi takım kazandığı zamanda söylüyordum takım bizim takımımız herkes geçici inşallah hamza hamzaoğlu yanlışlarından döner takım kaliteli yoksa bu maç bir kaza olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    Hamza hoca bu kafayla dewam adamlar on bir haftadır puan alamıyor yazıklar olsun terk edin bu şehri rezalet futbol
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (3 yıl önce)
    Bu maçta sıkıntı var gençler. Normal işler dönmüyo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Editör bey yorumlarım hiciv içeriyor küfür hakaret yok neden yayımlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Anlaşılan paraları ödenmemiş.Saha da geziniyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamzanın balonu patladı dört. forvet bir şut yok hamza cuvaa yedin nasıl uyuyacaksın bu gece adil hamza istifa başka yolu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca,Kerim Hafes,Chebake,Umut,Kubilay ve Şahan bunları aman ha oynat.Faydasını görürsün.CUEVA 'yı neden oynamıyorsun.Zuigi'yi,Wallace neden oynatmıyorsun.Hoca Malatyalıların isteğini niye görmüyorsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Bütün maç seyredenler umut ve Kubilay la olmaz derken hoca ikisinde ısrar ediyor ,ya biz başka yada Hamza hoca başka bir maç seyrediyor yoksa birbirine zıt iki görüş çıkmaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Atilla (3 yıl önce)
    Balon patladi.kubilay ve umut hala takimada kendilerine yer buluyorlarsa siyecek başka bir sey yok takim olarak rezil bir futbol
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    BALON Patladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözün aydın.Size gün doğdu
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Şimdi ben soruyorum hamza hocayı savunanlar nerde..bombasi patladi hala umut,kubilay ..gördünmü hoca b planın bile yok..haftalardır galip gelsende önce tebrik sonra elestiri aliyorsun.. sans ve ertacla goturuyordun bugün ertac da kötü.. kelin ortaya çıktı.. bu takıma fenerbahçe hariç top oynayamadın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Yazık çok yazık ligin sonuncusuna
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Medar-ı iftarımız kubilay hamza ikilisi ile direniyoruz sampiyonlugun güçlü adayı erzurum karşısında helal olsun size şuan 3 yedik ama olsun ennazindan farka gidemiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Erzurumsporu yenemeyen Malatyaspor inşallah lig sonunda küme düşersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Giden yılki evimizdeki Rize maçına benzedi bazen bu dönen fırıldaklara aklım ermiyor,hayır eriyor ama elimde somut kanıt olmadığı için bir şey söyleyemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Bu goller hamza hocaya atıldı. Bu kadar inat, bu kadar aksi insan olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Faslı oyuncumuz chabek hani hep gülen kardeşimiz gülmeyi bırakta oyunu ciddiye al ya o tarafa erzurum tren rayı döşedi hamza bisey yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Umut Bulut ve Kubilay nasip oynar bu takimda biri izah edebilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Dakika 65.ademin alda at ortasına kubilay çok güzel vuramadı,arkasında gol yedik..aman hamza kubilay umut ikilisini sakın bozma hatta ademi al olcayi koy yerine hadi hamza bisey yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    erzurumun 3. kalecisi kaleye geçmiş, adamda tecrübe sıfır. ama bizimkiler zahmet edip de 1 şut atmıyorlar. bunu düşünememek çok mu zor? ilk şutta acquah ile golü bulduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Çok kötü futbol..Hamza istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozoklu (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sahada gezen Kubilay oyunda Topalli yedekler arasında herhalde uzatma dakikalarında Erzurumspor’a zaman kazandırmak için oyuna alacak. Adam akıllı iki şut atamadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Hoca umut la kubilay ısrarından artık vazgeçmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Umut Bulut'tan ne bulmuş bu hoca her maçta ilk onbirde doğru dürüst ayağında top tutamayan kendine gelen her topu boşa harcayan bu hocanın gözlerimi görmüyor. Eğer bu takım sahasında Erzurumsporu yenemiyorsa yazıklar olsun kendinide takım olarak saymasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Cok kötü oynuyoruz. Ertac in zamanlama hatasi dan golü Yedik.Umut , Kubilay, Tehteh,Adem hic biri gününde degil Insallah ikinci yari toparlaniriz Yoksa Erzurumspor u tebrik etmek zorunda kalacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Kubilay isimli yetenek yoksunu futbolcuyu santrafor oynatacaksin diye ilk haftalarda ki mukemmel santraforumuz tettehi de kanata alip tettehi de etkisiz yapıyorsun ey hamza. Umutun toplu topsuz oyunundan ne medet umuyorsun ey hamza senin şakşakcilarin ne diyor bu konuda ey hamzanın müritleri..idda ediyorum eğer iyibir sol açığımız olsa tettehi keser kubilayi ilk 11 de oynatirdi ..umudun ayağı kırık olsa alçıyla oynatır bu hamza..cueva gibi yetenekli topcularla aran yok anladik ama sen dua et stadda seyirci yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bugün çok kötü oynadık ilk yarı, çok ruhsuz oynadık.. Umarım ikinci yarı bu durum düzelir ama işimiz çok zor sanki.. Erzurum beraberliğe razı bir oyun oynadı. Şimdi gol attığı için ikici yarı hep defans oynayacak.. Hızlı kontra atak yapacak bu da bizde baskı oluşturacak ve tehlike yaratacak. Hızlı futbolcuları da var çünkü bunu yapmaya müsait. İnşallah ikinci yarıda 60.dk ya kadar bir gol atıp önce durumu beraberliğe getirebiliriz yoksa işimiz çok zor.. :((
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza umut ve kubulay ne forvet ne kanat oyuncusu adamlar bir topa vurmaktan acız erkek tin cuvayayı oyundan aldın onları al bakalım balon olduğun belliydi şans la gittin şimdiye kadar beceriksiz olduğunu belli oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • BHt (3 yıl önce)
    kubilayı oynatma pahasına tetehi de yanlış yerde oynatıyor herhalde onuda kadro dışı bırakmak istiyor.yazık takım yine bir kişi eksik oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    yeteneksiz kubilay ve umut ile hamzaoğlu istifa!
    0
    0
    Yanıtla
  • emek (3 yıl önce)
    penaltı hariç kime gol atmışız fenerbahçeyi yenmeyen mi kaldı takımın en iyi oyuncusu hocanın şaksi kompleksi nedeniyle kadro dışı bari 1 puanı kurtarsak
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Malatyaspor her zamanki gibi kendinden bekleneni yapacak her sezon ligin en dipteki takıma yenilerek süpriz yapmayı seven bir takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Takim malatyaspor olmaktan çıkmış, bundan sonra adı hamzaogullarispor olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Takimmalatyaspor olmaktan çıkmış, bundan sonra adı hamzaogullarispor olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    İlk 30 dakika da Umut ile Kubilay ın ne yaptığını, ne oynadığını anlayan varmı? Takım iyi ama bu iki arkadaş dan gına geldi artık. Umut güya kafa vuracak, boş pozisyonda bile vuramadı. Top kotrolü zaten yok. Diğer futbolculara ve emeklerine yazık ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu iş Umutla ve Kubilay la olmaz. Bir pivot santrafor ve iyi bir sol bek lazım. Hamza'yı söylemiyorum bile. Taktik yok. Takım üç pas yapamıyor. Kaymalar yok .Bence devre arasında büyük değişim lazım.2 lig topçusunun ne işi var .Allah aşkına..
    0
    0
    Yanıtla