SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 5 Genç Futbolcuyu Kiralık Verdi

0
Güncellendi - 2021-08-24 21:38:27
Yeni Malatyaspor 5 Genç Futbolcuyu Kiralık Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, genç futbolcuları Doğukan Emeksiz, Yakup Alkan, Burak Kavlak, Ogün Özçiçek ve Hüseyin Ekici'yi kiraladı.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Doğukan Emeksiz'in Afjet Afyanspor'a, Yakup Alkan'ın Ergene Velimeşe SK'ye, Burak Kavlak'ın Esenler Erokspor'a, Ogün Özçiçek ve Hüseyin Ekici Adıyaman 1954 SK'ye 1 yıllığına kiralandığı belirtildi.

Açıklamada, futbolculara yeni sezonda başarılar dilendi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu şekilde tam 11 oyuncu aldılar.Taraftarların çoğu bunlar ,bu ligi taşıyamaz dediğinde .Bazı muhteremler bir bakarsın içlerinden yıldız oyuncular çıkar gibi tuhaf yorum yapınca sıkıntının tek taraflı olmadığını anlamış olduk. Bu futbol dehalarına sormak lazım.Türkiyeyi boşverin 25-27 yaşını geçmiş 2 yada 3 ligden direkt süper lige gelmiş ve başarılı olmuş dünyada bir oyuncu biliyormusunuz?Yada Kiralayacaksan niye alıyorsun?Alıyorsan niye kiralıyorsun?Transferlerde ilk amaç , acil olarak eksik yerlere futbolcu almak değilmı?.Bu temel eksiklik giderilir ondan sonra sıra gençlere gelir.Takımda özellikle orta sahada çok büyük eksiklik artık bariz bir şekilde tehlike sinyali vermesine rağmen hiç bir adım atılmıyor.Bu garip ,tuhaf transfer mantığından hâla medet uman bu yönetim neyseki 5 ini kiralık vermiş ama 6 tanesi de geçmiş yıllarda olduğu gibi gene ellerinde kalacak gibi.Bu klüpde son iki yılda aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuç beklemek gibi de bir alışkanlık oluşdu..bunun nelere mal olduğunu son iki yılda yaşananları demekki unutmuşlar..Umarım gerekli yerlere transferler yapılır bu ligi taşıyacak oyuncularla en kısa zamanda takımın eksikleri giderilir..Yoksa işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Yıllardır genç yıldız alıyoz. Takımda oynatamiyoz. Yakup gençken aldık...adam jübile yapacak hala kiralık.gezmedigi takım kalmadı.. yazikkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    bu ne turşu bu ne lahana yönetimmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Kiralayacaktınız madem neden aldınız. Alırken ve kiralarken ne kadar para harcayıp ne kadar para kazandınız. Paralar nerde başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Doğukan Emeksiz e biraz şans verilseydi iyi bir oyuncu kazanabilirdik ama en kolayı yol başka takıma kiralamak şu Malatya dan bir genç çıkmaz mı bir tane Hoca görmedim
    0
    0
    Yanıtla