Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 4 gün izin yaptıktan sonra önümüzdeki hafta sonunda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Malatya'da Gaziantep FK ile ligin 3. maçında karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor'da futbolculara, milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesi üzerine 4 gün izin verilmişti. Yeni Malatyaspor'lu futbolcular, iznin ardından Perşembe akşamı Beşiktaş maçıyla ilgili ilk çalışmayı yaptılar.
Sakatlıkları bulunan Benjamin Tetteh, Karim Hafes ve Rahman Buğra Çağıran ise, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.
Bu arada, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Beşiktaş, Perşembe akşamı 1. lig ekiplerinden Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.
Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com
FOTO: Sakat futbolcular fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalıştı (YMSkulubu)