SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kafilesi İstanbul'da

0
Güncellendi - 2021-04-12 18:58:33
Yeni Malatyaspor Kafilesi İstanbul'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Pazartesi Kasımpaşa ile oynayacağı maç için Pazar günü öğle saatlerinde İstanbul'a gitti.

Kafilede, 1 Nisan günü yapılan korona virüs testleri pozitif çıkan futbolculardan Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş'un karantina sürelerini tamamlamaları nedeniyle yeraldıkları belirtilirken, 10 Nisan günü yapılan testleri pozitif çıkan Stevie Mallan ve Semih Kaya'nın bulunmadıkları öğrenildi.

Maç öncesi son antrenmanı İstanbul'da yapan Yeni Malatyaspor'un, daha sonra Pazartesi günü 16.00'da başlayacak maç için dinlenmeye çekildiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Basri (3 yıl önce)
    Bugün oynanan maçlarda Malatyasporu yakından ilgilendiren düşme hattındaki takımlar mağlup oldu, bu durumu büyük bir avantaja çevirmek için Malatyasporun yarinki Kasımpaşa maçını almasına bağlı inşallah bu maçı alarak tehlikeli bölgeden azda olsa uzaklaşırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Bu hafta maçlar istadiğimiz gibi biti hesap yapa yapa kafam yandi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başarının en önemli şartı ödemelerin zamanında yapılması,iyi bir yönetim,sonra disiplinli aynı zamanda takımın sevdiği bir hoca ,bakın hikmet karaman a, gücünde neler yapiyor,giden yıl bize geldi 3 ayda ilde turistik gezi yapmadığı yer kalmadı,buda gösteriyor ki bizdeki sorun yönetim ve ödemelerin zamanında yapılmaması sorunudur,geçen sezon bizde saç baş yolduran Robin yalçın Sivas'ta bu sene çok iyi işler yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş yorumlar yapıyorsunuz.Benim önemli bir kaynaktan üç hafta önce öğrendiğim kadarı ile futbolcuların günü geçmiş alacakları yoktur.Artık eskisi gibi kulüpler denetimsiz değil aylık TFF’ye mizan göndermek durumundalar.Ayrıyeten dönemsel olarak UEFA’ya hesap verilmesi söz konusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAGDUYU ZAMANI (3 yıl önce)
    Teknik ekip ve futbolculara güvenimiz tam yenilmeden döneceklerinden eminiz takım aleyhine olumsuz yazıp konuşmayı huy edinenler lütfen yazmak konuşmak için srzon sonuna kadar kendinize izin verin takımı izleyin mahçup pişman olmazssınız.
    0
    0
    Yanıtla