SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, M.Başakşehir'le Yenişemedi

0
Güncellendi - 2021-08-06 21:15:46
Yeni Malatyaspor, M.Başakşehir'le Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İstanbul'da Medipol Başakşehir ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma, 0-0 sonuçlandı.

Başakşehir Stadı'nda 19.00'da başlayan karşılaşmaya Yeni Malatyaspor; Ertaç, Mustafa, Kubilay, Wallace, Haddadi, Awuku, Tetteh, Jospin, Aabid, Karim Hafez ve Mallan onbiriyle çıktı. Kadroda Abdulsamed, Taha, Mert, Atakan, Cengizhan, Topalli, Haqi ve Mert Miraç'ın yedekler arasında bulundukları öğrenildi.

Başakşehir'li Edin Visca'nın bir penaltı atışından yararlanamadığı karşılaşma, 0-0 berabere sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- İstanbul

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Tf44 (3 yıl önce)
    Alınan futbolcular yeterli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    Yorumcu arkadaşlara hak veriyorum.. Geçen sezon çok sıkıntılıydı.. Takımı sırtlayan oyuncularımız dahi, bu kadroda yoklar.!! Göz göre göre sıkıntıdayız anlaşılan.. As kadro kadar, yedek kadroda çok iyi olmalı.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Herkes pazar alışverişi listesi yapmış ama parayı nereden bulabileceğini söylemeyi unutmuş. Bu saydıklarımız parayla kiralanabilir. Parayı veren düdüğü çalar. Hayalperest Malatyalı arkadaşlar bol keseden sallamış. Varsa paranız kendiniz alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her sene 4-5 tane alt liglerden toplanan çöp oyunculara verilen paralarla,4 yılda harcanan toplam paralara bakıldığında çok sağlam 2 yada 3 oyuncu alınırdı..İşte paralar böyle gider.Bu pazardaki alışverişin nasıl ve neye göre yapıldığını gayet iyi biliyoruz.Ayrıca hâlâ paradan bahsetmeniz ise gerçekten ilginç.Bu takım Türkiyede futbolcu satışından en çok para kazanan 3.takım.(Toplam:120 Trilyon civarında)En son bizim vergilerimizden kesilen paralarla, Malatya belediyelerince verilen bir 20 Trilyon daha var. ?Bu Paralara ne oldu?nerede?Cevap veremezsiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Aman ha takımı ,kadroyu eleştirmeyin.Belki o alt liglerden transfer diye her sene toplanan futbolcular için bir bakmışsın yıldız olmuş diye malatyaspor yönetiminden bihaber birisi burada yorum yapıp eleştirilere güya cevap veriyordu.!(Ne gariptir ki Malatyasporun süperligdeki son dört yılında Türkiyenin dört bir yerinden alt ligden alınan hiç bir yerli oyuncu iyi bir yere gelmedi.Yıldız olmadı.Bilmem anlatabildimmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadircan (3 yıl önce)
    Adem Büyük nerede
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Bari guilerme yı geri getirin. Tankıma böyle bir oyuncu lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    Bu yıl da dört takım düşüyor.İşimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    acilen ilk 11 de oynuyacak üç oyuncu.. sağbeg.. önlibaro ve ortasahaa.. neyi bekliyosun yönetimm neyiii.. yedi yıldır yönetimdesiniz. hala acemice iş yapıyosunuz yaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Bu takım a enaz 3 tane kaliteli drek 11 de oynayacak oyuncu lazım. Yoksa çok sıkıntı yaşanır. Ama yönetim uyuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (3 yıl önce)
    Bu senede sıkıntılı geçecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyamed (3 yıl önce)Tf44 isimli kullanıcı yorumuna
    Eğer acilen denilen yerlere takviye yapılmazsa sıkıntılar yaşanabilir enaz on libero orta özellikle sağ bek olmalı ileri idare eder ama oraya olsa olurvyani
    0
    0
    Yanıtla