SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Ön Libero Transfer Etti

0
Güncellendi - 2021-08-14 00:04:53
Yeni Malatyaspor Ön Libero Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, eski Balıkesirsporlu ön libero Hasan Özkan'la anlaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından transferle ilgili olarak "Kulübümüz, son olarak Balıkesirspor forması giyen önlibero Hasan Özkan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır." bilgisi verildi.

Belçika- Jette doğumlu olan 24 yaşındaki, 1,85 m. boyundaki Hasan Özkan'ın Türkiye ve Belçika vatandaşlığı bulunduğu belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Yorumcu malatyali kardesler malatyaspor 4 buyuk degil rakipleride 4 buyuk takim degildir onlarla oynar yener ayridir. Malatyaspor dusmemeye ve ilk onda en iyi yerde bitirmek icin oynuyor. Onemli olan kendi rekiplerimizden puanlar almak. Ligde 1 sampiyon 4 dusen takim olacak. Tabiki yenecek yenilecek her maci alirsa yada tum takimlar her maci alirsa olur mu. Elestiri yaparken dogru elestiri yapacaksin 1 mac oyuncuyu kotuleyip diger mac goke cikaramazsin. Eleştiri dogru yapilmali malatyasporumuza basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzon maçından sonra senide görecez hoca transfer istiyor başkan 3.ligden ptt 1.lig den kadroya giremeyen vasat süperlig in zerre alakası olmayan transferler yapıyorsa ben hoca olsam 2 maç durmam bırakır giderim bu sezon küme düşeriz ileride top tutacak ortasaha da top yapacak sadece ryan abid ile mallan var alternatifleri dahi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun mantıklı transferler ..biz kimseyi beğenmiyoruz başkanı , Sergen Yalçın'ı ,Umut Bulut'u büyüklerden duymuştum.fenerbahceli Cemil Turan ı getirmişler o zam mığ Osman bunun bacakları kalın bundan futbolcu olmaz demiş Cemil , dönemin Messi si..her neyse pazartesi mahcup olursanız .õzurde dilemeyi bilin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil konusuna istersen hiç girme palavra hemde sağlam atmışlar.Avcı hikayesi gibi.Sergen Yalçını kimin beğenmediğini senin daha iyi bilmen lazım.Transfer istedi diye onu başkanın göndermedim? , avenesi de arkasından takımı bırakıp gitti diye sıkılmadan iftira atmadımı?
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    başkan adil gevrek sen bu işi çok iyi anlıyorsun lütfen bu takıma bela olma seni ancak liğ de beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray, trabzon gibi şampiyonluk yarışında olan bir takımın başkanlığına oyna senin gibi biri ni malatyada anlamıyorlar. Bu yaptığın çok büyük kendini uluslar arası takımlarında yetiştirmiş nadide oyuncular alıyorsun. sen ancak onlara laik bir nadide başkansın. malatyalılar senin aldığın kaliteli nadir futbolcular kadar seninde aldığın futbolcu kadar kalitede olduğunu anlamıyorlar. Aldığı futbolcular kadar kaliteli başkansın. dünya senin Yılın ödüllü başkanı olarak tanıyacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kara (3 yıl önce)
    Yönetim dişine göre bir teknik direktör bulmuş.Hocada süperligde bulduğu şansı kaybetmemek için hiç bir direnç göstermiyor.Yönetimde hikayeden ,sırf laf olsun diye birşeyler yapmaya çalışıyor.Bu kadro geçen sene zaten zor kurtuldu.Hala biz geçmiste şunu yaptık ,vay efendim bunu yaptık diye insanları gazlayacağını düşünerek ortada dolaşan bir yönetim ve düşmeye aday bir takım.Takımı mali olarak zora sokacaksın,ondan sonra gelecek kimse varsa ben bırakırım diyeceksin.Merak ediyorum Takımın mali durumu kötü durumda ,acaba uzun süredir yöneticilik yapan insanların mali durumu nasıl acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Neyi çok istersen o başına gelir com ağızlar birazda iyimser olun ben diyorum hoş geldin yavru kaplan inşallah bu karanlık sanariyolari cizanlari utandracaksin dip not yorum yazıyorum iki gün sonra yayınlanıyor iki saat sonra kaldırılıyor kumda okomadan siz insala cirpinti geçiyorsunuz yani dalga geciyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Trabzon maçı sonrası,Irfan hoca,buz gibi dağılacak. Bu takım, lalelide kargo dağıtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sanırım sizin temenniniz takımın başarısızlığı.İnşaallah sizin gibileri mahçup ederler, utanma olurmu onuda bilmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Adil Gevrek önümüzde seneye bu takımın 1'ci lig kadrosunu hazırlıyor artık süper lig serüvenimiz bitti gibi. Şimdiden hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Bu çocuk geçen sezon 34 maçın sadece 9 unda forma şansı bulmuş ne golu ne de asisti var anlaşılan kulüp batık halde transfer yasağı bekleniyor sezon sonundada yüzde 99 düşecez seneye 1. Lig için çalışmalar yapıyor yönetim ancak 3.lig ve ptt 1.lig halbur altı oyuncuları toplanıyor bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlayan varsa anlatsın dinleyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Süper ligde oynadığı halde,yaptığı 12 transferin 10'unu alt liglerden alarak bu ligde kimsenin cesaret edemiyeceği transferleri A.gevrek ve ekibi gerçekleştirdi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Geçen sezonda afrikadaki işe yaramazları doldurup u 21 de oynattı adam ın işi göz boyamak transfer derdi yok usulsüzlük akıyor resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Başkanın görüştüğü kaliteli oyuncular var diyorlardı? Acaba bizim başkan Yeşilyurt belediye'nin başkanlığını mı yapıyor? Bu sene işimiz çok zor. Anlaşdıkları oyuncular malesef direk ilk 11 oyuncusu değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Yeter artık bu takımında bir kalitesi, çizgisi olsun. Takım bulamayan, ortada kalan tüm alt lig futbolcularını topladınız. Adam gibi transfer lazım. Zaten bu tip futbolcular fazlasıyla var. Her yıl başka takımlara kiralayıp duruyorsunuz. Bize oynayacak adam lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Hangi ligde oynuyoruz merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla