SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Sivas Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-09-18 18:59:37
Yeni Malatyaspor, Sivas Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 4-3'lük Fatih Karagümrük şok iç saha yenilgisinin ardından, 21 Eylül Salı akşamı Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri sahasında Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmana, bir süredir sakat olan Kaleci Ertaç Özbir de katıldı.

Bu arada Yeni Malatyaspor'un Salı günkü rakibi DG Sivasspor, Cumartesi günü kendi sahasında Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşmada uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere kaldı.

Öte yandan, Yeni Malatyaspor- Sivasspor maçı biletlerinin satışa çıkarıldığı da kulüp tarafından duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Bireysel hataları önlemenin yolu, aynı oyuncuda ısrar etmemek,sana ve oyuncuların emeğine yazık , oytun gibi kaleci almışsın neden oynamaz, A.samed hata yapıp yenilleceksek,biraz da oytun yapsın, Karagümrük elimizden zor kurtuldu, inşallah Sivas kurtulamaz........takım çok iyi oynuyor, neticeye bakıp da yorum yapmayın......... bu takım bizim............
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    İnadına hep desdek tam desdek amatorada düşse gına destek çünkü başka Malatya yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Var amatör de gerçek Malatyaspor bu kulüp sadece Malatya ismi var diye destek veriliyor gerçek Malatyaspor umuz amatörde
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Geçen haftaki kafa ile oynarsa sonuç yine hüsran. Sivas ilk galibiyetini Malatya dan alır. Aslında takip etmemek lazım. İnsanın psikolojisini bozuyor. Çünkü güvenemiyorsun bu takıma, teknik ekibe. Olmuyor yav olmuyor. 3_1 den kendi sahasında maç verenler den hiçbişey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    ERTAÇ beş haftadır yok.İyi ki resmini koymuşsunuz.Yüzünü unutmuştuk.Yönetim ile bir sorunu mu var.Yönetim bir açıklama yapsın.Sivas maçında kadroda olur tahminim.Eğer olmasa Ümraniye den aldığımız AHMET kaleye geçerse iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok ayıp, sanki ihanet etmiş gibi Abdulsamed'i linç etmeye kalkıyorsunuz. Geçen yıl oynadığı başarılı birçok maçta puan ve puanlar aldık.Bu sene G.Antep maçında çok iyi oynadı söylemisiniz Beşiktaş maçı son gol hariç hangi yediği gol bariz hatasından kaynaklandı.Karagumruk maçında defansımız tel tel döküldü günah keçisi Abdulsamet secildi.21yas altı aday kadrosuna çağırılmış kaleci her şekilde kazanmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz 1 nci golü seyrefmediniz herhalde bid kaleci açı daraltmak için öylemi topa çıkar sokaktaki hiç top oynamamış adamı bile koysan en azından ellerini açar rakibin vuruş açısını kapatır yok öyle bir kabiliyet ellerini unutan adamdan kaleci olmaz olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    ertac sana ihtiyacim.iz var mutlaka sivas macinda ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa çırmıhtılı (2 yıl önce)
    . muhterem futbolsever hemşehrilerim Dünkü maçın sonucuna baktığımızda bu filmi daha önce çok seyrettik galipken son dakikalarda veya uzatmalarda hep kaybettik çözüm halâ bulunamadı.YMS Topla oynama yüzdesi %50 olmamıştır bayanlar futbol takımları daha hızlı oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Acaba taraftarı nasıl kahredeceğiz hazırlığı yapıyorlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)
    Bu hafta rabbimden 1 isteğim var. Malatya 0 Sivas 6 Düşsün artık her hafta averaj takımı olmak migren ağrılarımı artırıyor dayanamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her haftasonu böyle sinir krizleri geçireceğimize sivastanda 5 tane yiyip düşsünde bizde bu ızdıraptan kurtulalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilgi çekmek için mi böyle yorumlar yapıyorsunuz? Hayret birşey sizinki taraftarlık değil ihanet çeteligi.Bizde mağlubiyette uzun süre üzülüyoruz ancak sonuç ne olursa olsun Malatya adıyla her takımımız bizim canı gönülden desteklediğimiz takımdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşlar sanki 4 büyüklerden biriymiş gibi algılıyorlar,her hafta kazansın istiyorlar mümkün mü değil Ama sonuçda şehrin takımı sürekli destek olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ait olduğun yere gitt kurtul Bizide meşgul etme böyle tipler malatyada yaşıyor diye endişe etmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (2 yıl önce)FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etme malatyada yaşamıyorum iyikide yaşamıyorum senin gibilere tahammül edemezdim. Çok cahilsin Çok
    0
    0
    Yanıtla