SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Korona Testleri Negatif

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi akşam İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi, Yeni Malatyaspor'da teknik kadro ve futbolculara yapılan koronavirüs testinde pozitif vakaya rastlanmadı.

Kulüpten, konuya ilişkin olarak "Teknik heyetimiz, takımımız ve personellerimize uygulanan Covid-19 tarama testlerinin tamamı negatif sonuçlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur." açıklaması yapıldı.

Cuma günkü antrenmanın ardından akşam uçakla İstanbul'a gidecek olan Yeni Malatyaspor'da, sakat olan Jody Lukoki, Abdulsamed Damlu ve Başakşehir maçı öncesi sahada ısınırken sakatlanan Wallace'nin son durumları hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Yeni Malatyaspor'da, kaptan Adem Büyük, Benjamin Tetteh ile Karim Hafez, 3'er sarı kartları nedeniyle kart sınırında bulunuyorlar. Bu futbolcular Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Kasımpaşa maçında yeralamayacaklar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız