SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Testler Negatif

0
Güncellendi - 2020-12-31 19:00:29
Yeni Malatyaspor'da Testler Negatif
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında 2 Ocak Cumartesi günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular çeşitli çalışmalar yaptı.

TESTLER NEGATİF

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personellerine uygulanan kovid-19 testlerinin negatif çıktığı bildirildi.

Süper Ligin 16.haftasında 2 Ocak Cumartesi günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelleri koronavirüs (kovid-19) testine tabi tutuldu. Kovid-19 tarama testinde pozitif vakaya rastlanılmadığı bildirildi.

Sarı siyahlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Teknik heyetimiz, takımımız ve personellerimize uygulanan Covid-19 tarama testlerinin tamamı negatif sonuçlanmıştır.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalisi (3 yıl önce)
    Ankaragücünü de yenin artık bi zahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (3 yıl önce)
    adem aguah yok yine umut ve kanatsıza kaldık allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (3 yıl önce)
    Sayın Memet Karataş, sağduyulu ve doğru bir yorum yapmışsınız.Eleştiri boyutlarını aşan onur kırıcı yorumları yazanları kınıyorum.Dileklerinize yürekten katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor'lu (3 yıl önce)
    Vallahi az çok futboldan anlayan birini yoldan çevirip 1 macliginada olsa takımın başına koysalar, Hamza efendiden daha güzel 11 çıkartır, takımda bal yapmaz arı gibi eksik takım oyunu yerine, birilerine yer açmak için değilde, sahada cueva gibi oyuncun varken adam eksilten süper ayaklı birini KESMEZDi hiç olmazsa, off offff ne gene ne senaryolar&oyunlar donuyo anlamadık gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Fenerbahçe yi yeniyoruz.. basın suçlu. Erzurum a yeniliyoruz...taraftar suçlu.. Kibar feyzodaki gibi..Kemal Sunal Şener Şen e kov beni ağam diyor ya..oda kovmiyom kovmiyom diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kardeşim gerçek taraftarsan hissi davranıp insanları kırıcı rencide edici davranamazsın.Hata varsa oturup konuşulur sorumlu kişilere yol gösterip tavsiyede bulunulur.Biz ne yapıyoruz iyi temennilerde bulunurken bile bir yerlere bir şeyler sokuşturuluyor.Ya bir kere düşünelim Hamza hoca yanlış kadro kurdu yanlış oyun planıyla mağlup oldu ne kar sağladı?Yenildi diye extra primmi alıyor.Yenilsin diye bir türlü İsaya Musaya yaranamıyan oyuncuları boş verin sallayın diyemi sahaya sürüyor.Biraz mantıklı olalım kimse bindiği dalı kesmez ekmeğini elinin tersiyle itmez.Şimdi tam birlik beraberlik zamanı sorunları hasır altına itmeden yapıcı üslupla çareler üretmeliyiz.Yeni senenin negatif düşünenlere,oyuncularımıza,teknik heyetimize,yönetimimize ve taraftarlarımıza sağlık mutluluk ve basiret getirmesini dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Memet Karataş, sağduyulu ve doğru bir yorum yapmışsınız.Eleştiri boyutlarını aşan onur kırıcı yorumları yazanları kınıyorum.Dileklerinize yürekten katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Corona testleri negatif çok güzel .Bizde de Hamzaoğlu na hisler negatif.2021 yılı Ülkemize milletimize hayırlar güzellikler Malatya'miza da Hamzaoglu'suz bir yıl getirsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kendileri negatifde bu hafta taraftarı pozitif ettiler.
    0
    0
    Yanıtla