SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Personeline 27 Bin TL Promosyon Ödemesi

Yeşilyurt Belediyesi Personeline 27 Bin TL Promosyon Ödemesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi, maaş promosyon anlaşması yapılan banka tarafından belediye personelinin hesabına tek seferde 27 bin 50 lira promosyon yatırılacağını açıkladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla yürütülen ve Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan bin 30 personeli kapsayan maaş promosyon ihalesi tamamlandı.

Yapılan ihale sonucunda, 2022-2027 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması sonrasında belediye personeline tek seferde 27 bin 50 lira banka promosyonu ödenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Çınar, banka promosyonunun ilk maaşta personelin hesabına yatırılacağını bildirdi.

Belediye personelinin her şeyin en güzeline layık olduğunu aktaran Çınar, aynı mesaiyi paylaştıkları çalışanlara ekonomik yönden bir destekte bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Hizmet-İş ile BEM-BİR SEN işyeri temsilcilerinin de yer aldığı ihale komisyonuyla banka temsilcilerinin toplandığını, 2022-2027 yıllarını kapsayacak yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdiklerini aktaran Çınar, şöyle devam etti:

"Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu hiç şüphesiz personellerimize verilecek olan promosyon bedeli olmuştur. Yapılan ihale neticesinde 5 yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 lira. yatırılacaktır. Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağlamış olduk."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Sargon45 (2 yıl önce)
    Inandinizmi hep beraber yesilyurt personeline danisalim 27 bin promosyon yatmismi kuruş kurusuna . Inandiniz sizde . Cinar reklam peşinde hersey de oldugu gibi
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Doğru söz (2 yıl önce)
    Domuzu haram diye yemedik ama haramı domuz gibi yedik.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mişmiş (2 yıl önce)
    Malatyalı ve ak davaya gönül vermiş, öz dayısı başka partiden aday olmasına rağmen “sizden olan ulul emre itaat ediniz.” Ayeti kerimesine asilik etmemek için yine de oyunu ak partiye veren bir hemşehriniz olarak şunu söylerim. Faiz fakirden alıp zengine veren bir zulüm sistemidir. Alınterinden alır boş oturan zengini daha da zengin eder. İster devlet ister özel olsun Belediye olarak siz bu sisteme sermaye sağlayıp onların fakire fukaraya daha çok zulmetmesine ve karşılığında kazandıkları faizden komisyon alıp adını da kelime oyunu ile promosyon diyerek çalışanlarınıza sunmanıza ve bu elim olayı müjde gibi lanse etmenize yazıklar olsun demekten kendimi alamıyorum. Eğer sermayeniz var ise yatırım yapıp ticaret yapıp elde ettiğiniz karı çalışalarınıza hediye olarak vermeniz helaldir. Ama siz bilerek ya da daha da acısı bilmeyerek haramı tercih etmişsiniz. Bu saatten sonra Yeşilyurt sınırları içinde ikamet eden biri olarak bu belediye başkanına artık oy vermem. Ne kadar ak dava düşkünü Cumhur reis sevdalısı olsamda eğer bir daha aday olursa Dünya yıkılsa ona yine oy vermem. Cumhur reis iktidardan olmak uğruna faize savaş açıyor. Sizler o sistemle anlaşıp sermaye sağlıyorsunuz. Sonra da müjde hayırlı olsun diyorsunuz. Ey ahiret gününe inanan kardeşlerim o parayı aile efradınıza yedirmeyin. Fakire fukaraya hibe edin. veya sokak hayvanları İçin hibe edin. Aman dokunmayın. Çağanız çoluğunuza kötülük etmeyin. Tabi bu sözlerimin muhattabı inancında hassas olan hemşehrilerimdir. İsteyen istediğini yapar. Ben Allah rızası İçin hak olanı söyledim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Gürbüz bahar (2 yıl önce)Mişmiş isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş haklısında sen maaşını eldenmi alıyorsun. Bankayla hiç işinde yoktur herhalde.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Hey dostum reis kkm açıp döviz endeksli faiz getirili mevduat hesabı açtı dünyada en çılgın para getiren olayı yaptı hatırlatırım
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mişmiş (2 yıl önce)Turgut isimli kullanıcı yorumuna
    Tmm reis kkm yi devreye soktu evet. şahsen uygun bulmuyorum. Sanayici olan olmayan millet deli gibi dövize saldırdığı için ve ülke ekonomisinin kilitlenme gibi çok olumsuz bir durumla karşılaşma ihtimali tehlikesi olduğu İçin denize düşen yılana sarılır hesabı bunu devreye soktu. Ve burda devlet faiz kazanmıyor tersine faiz ödüyor mevduat sahiplerine, almak farklı ödemek farklı durumlar. Birde kkm de dövize endeskli olduğu İçin kesin kazanacaksın diye bir şey yok. Döviz yükselirse yatırdığın para yükselir aynı oranda. Döviz düşerse ana paran düşmez ama yükselmezde. Burada risk var kesinlik yok. Dolayısı ile tam faiz diyemiyorum. Ama faizin tozu kokusu yok mu var elbette. Tepeden tırnağa bütün ekonomi sistemimiz bu düzene belinden bağlı. Ama kim ki elinden geldiği kadar gücü yettiği kadar bu düzenden sakınır işte o zaman ben ona yakın olurum. Yok bu düzene bile isteye girip kazanç elde edene ben uzağım. Diyeceklerim bu kadar. Kalın sağlıcakla...
    %20
    %80
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Başkanı kutluyorum.Türkiye de örneği yok.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Levent (2 yıl önce)
    Vasi tayin edilen emekliye promosyon ödemeyen bankalar nasıl olmuş ta bu kadar ödemeyi kabul etmiş.Hangi bankaymış bu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yunus (2 yıl önce)
    Yeşilyurt bu parayı aldıysa Büyükşehir 70 bin alır herhalde
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Faruk (2 yıl önce)
    Özel Bir Sektörde İşçiyim Şunu samimi Olarak Belirtmek İsterim ki, Eğer Bir Ülkede Öğretmenden Eğitimcilerden Fazla Maaş Alan Varsa, O Ülke Cehalet İçindedir...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (2 yıl önce)Faruk isimli kullanıcı yorumuna
    Kutsal meslek yoktur herkes maaşıyla para karşılığı işini yapıyor.Herkes kendi yaptığı işin kutsal olduğunu zor olduğunu söylüyor ve başkalarını cahillikle suçluyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Öğretmen ve emekçinin çalışma saatlerini ve koşullarını karşılaştır ondan sonra burda duyar kasmak için bi daha gel
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haram yemez (2 yıl önce)
    Sorsan müslüman ülkeyiz Cuma’ya gideriz bir ay kim oruç tutmuş onu takip ederiz banka faiz verir koşarız kandillerde mesaj atarız ben Yeşilyurt belediye çalışanıyım alacağım promosyonu hayır kurumuna vereceğim haram ile helal olmaz ama başka çare yok haram para yemem çocuklarıma yedirmem
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Promosyon haramdır .. kimin işine nasıl geliyorsa öyle yaşasın .. haram haramdır
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Faiz e bu kadar sevinecek durum paylasim yapacak kadar düşmüşler neresi müjde yaziklar olsun torpilin önüne geçin herşey kendiliğinden düzelecektir söylenecek çok şey var kendilerinde biliyor yiyin ağalar kimseye kalmadı bu dünya.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (2 yıl önce)
    Promosyon günah fetvası var hele ki 1030 kişiye yüksek promosyona vesile olmak onların vebali Bilmiyorum ya her şey bu dünya değil Allah affetsin büyüklerimiz daha iyi bilir.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Eğitim Bir sen başkanı da Facebook'ta anılarını paylaşıyor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Çap meselesi adamın sendika diye bir derdi yok ki kapasitesi o kadar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    1030 personel nedir Allah aşkına sanki İstanbul merkez ilçe belediyesi. Dikkatli inceleyin fazla olan personeli çıkarın kamu israfı yetimlerin hakkı var
    %77
    %23
    Yanıtla
  • işçi (2 yıl önce)
    Şirket personeli maaşlarınıda açıklayın, işten attırıp adıyamanlı hemşerilerinizi doldurmak için nasıl mobing yaptığınızıda anlatın yeğeniniz S.Ç nin hangi belediye şirketlerinde yönetici olduğunu ve nasıl işçi hakkı yediklerini anlatında herkes duysun çınar bey
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Emekci (2 yıl önce)
    Başka kurumlarda da Müdürlere araba verildiği için promosyonu düşük tutuyorlar, helal olsun Başkanımıza Bankanın bir kuruşuna tenezzül etmeyerek personeline hak ettiği promosyonu verdirmiş
    %62
    %38
    Yanıtla