SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nin İş Makinesi Parkına 15 Yeni Araç

Yeşilyurt Belediyesi'nin İş Makinesi Parkına 15 Yeni Araç
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla araç filosunu genişletti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatları doğrultusunda, Yeşilyurt’un dört bir tarafına alt ve üst yapı yatırımlarıyla birlikte dönüşüm hizmetlerini ulaştıran Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün envanterine (20, 30 ve 40 tonluk ) 3 ekskavatör, 7 kepçe, 1 yükleyici loder, 2 grayder, 1 toprak silindiri ve 1 asfalt silindiri olmak üzere 15 yeni iş makinası dahil edildi. 

Araç filosuna dahil edilen yeni iş makinalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, vatandaşlara daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirdiklerini söyledi. 

Yeni iş makinalarının Yeşilyurt’un dört bir tarafındaki yatırımların hızlanmasına vesile olacağını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Belediyemizin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filomuzu yeni iş makinalarıyla güçlendirdik. İlçemizde başta deprem yaralarının sarılması adına başlatılan yatırımlar olmak üzere diğer hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için 15 yeni iş makinasını araç filomuzu dâhil ettik. Yeni araçlarımızla, belediyemizin yatırımlarını daha etkin bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma fırsatına kavuşmuş olacağız. İlçemizde alt ve üst yapı yatırımlarında yeni bir dönem başlıyor, hizmet götürmediğimiz tek bir mahalle bile kalmayacak. 2025 yılında ilçemizi yeni yatırımlarla buluşturacağız, araç filomuzun yenilenmesi de bu bakımından büyük önem taşıyor, sahadaki gücümüzü bu şekilde daha ileri bir seviyeye çıkarmış olacağız. Bütün birimlerimizle, mesai arkadaşlarımızla bir bütün halinde, hemşehrilerimizinde dua ve destekleriyle ilçemizi yeniden ayağa kaldıracağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız