SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşilyurt Merkezli 4,5 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Yeşilyurt Merkezli 4,5 Büyüklüğünde Deprem Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi sınırları olan, il merkezinde de şiddetli bir şekilde hissedilen 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 22.43'te yer yüzeyinin 5 km. altındaki tabakada meydana gelen depremin merkezini Yeşilyurt- Gözene, büyüklüğünü ise 4,5 olarak açıkladı.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,4 olarak bildirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Az önce yine oldu (1 yıl önce)
    Az önce Maraş Göksu merkezli 5.2 büyüklüğünde yine deprem oldu. Şu an Niğde deyim hissettik epeyce.(Malatya'daki evimiz ağır hasarlı)Rabbim hepimize yardım etsin.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Dr cengiz (1 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum sonra Malatya nın haline bakıyorum kuldan merhamet dilenen yorumlardan,hala kuldan medet isteyip ona el açanlardan kula gerçekten kul olanlardan sadece kıl olmuyorum artık şu mübarek günlerde yüce Allah cc sana havale ediyorum yarabbi bu akılsız şirke düşmüş din bezirganları için bizede iki cihanda azap etme ..memleketlerini başlarına yıktın bunlar tövbe edeceğine daha daha diyorlar sen onlara akıl ver bizlere rahmet et…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Malatya Valiliğinin duyurular kısmı incelendiğinde 14.03.2023 deprem durum çizelgesinde 22.030 haneye taşınma yardımı ödemesi yapılmıştır yazıyor. 22.03.2023 deprem durum çizelgesinde ise 19.900 kişiye taşınma yardımı ödemesi yapılmıştır yazıyor . 8 gün içinde ödemeler yapılmaya devam ettikçe toplam ödeme sayısı nasıl geriye gidiyor . Devlet böyle ciddiyetsiz şekilde nasıl yönetiliyor. Malatyahaber.com haber yapar mısınız.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Milidyalı (1 yıl önce)
    Rabbim Malatyamıza, tüm Türkiyemize yardım, merhamet etsin. Malatya da bu depremler devam ettikçe en az 3-4 ay kimse gelipte az hasarlı yada hasarsız evlerinde oturmaz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    İnandıkları davada sabit olanlara saygılıyım ama haricindeki aday oldukları partiyle ilgisi olmayan isimleri parti listelerinde gördükçe hem onlardan hem siyasetten tiksiniyorum. İnsanın bir duruşu olmalı.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Depremler sürerken (1 yıl önce)
    Depremler sürerken hasar tespit çalışmaları kesinleştirilmemeli .Hasarsız, az ve orta hasarlılar için. Çok sıklıkla ve yüzeye yakın hemen her gün deprem oluyor. Az hasarlı binaların çoğu son bir haftada orta ya da ağır hasara dönüşmüştür. Çünkü binalar epeyce yorgun artık. Bence bir müddet sonra bu tip binalara tekrar bakılmalı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Elazığ depreminde az hasarlı rapor verilen ev büyük depremin ilk 30 saniyesinde yerle bir oldu ve 2 öğrencim maalesef vefat etti.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Servet ozturk (1 yıl önce)
    Evet şiddetli bir şekilde hissettik çadır bulamadığımız için şuan evde kalıyoruz 3 kat olduğu için fazlasıyla hissettik keşke resim gönderme imkanım olsaydı az hasarlı verildi eve ama duvarlar boydan boya çatlak ve üst kat teras olduğu için tavan sade kabarmış nem oluşmuş insallah bu cadirr yüzünden bundan sonra birsey olmaz kimse vebale girmez keşke bizimde bi dayımın olsaydı şu dünyada
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Aziz TEKİN (1 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcımız olsun insallah. Rabbim Ülkeme milletime rahatlık ver huzur ver mutluluk ver sen bizim rabbimiz sin bizler senin kullarinız bize acı bizi afetten felaketten koru.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kıral Sen tanrıya ne yanlış Yaptınki tanrı hep senin peşinde..?? Tanrı Sana Çeşitli Ayetlerinde Sana Ve Senin Gibilere Felaket Yollayacğım Diyor Demi..Sen Neden Tedbirini Almadın Weya Tedbir Alması Gerkenleri Sorgulamadın..Dinini Kullanarak Seni Aldatanları Neden Sorgulamadın..??
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Tek kelime ile doğru, haklısın kardeş
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hakan yildiz (1 yıl önce)Kara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Tanri kim biz allahi biliriz ve ona inaniriz ayette derki allahin izni olmadan yaprak bile kimildamaz evet onlemini alacaksin ama boyle biyuk depremlerde yinede kayip olur cok sukur malatya bostanbasini herkes diyor ama en azindan binalar yikilmadi
    %30
    %70
    Yanıtla