SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Kız- Erkek Eskrim Şampiyonası

0
Güncellendi - 2018-02-14 02:11:16
Yıldız Kız- Erkek Eskrim Şampiyonası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Yıldız Erkek ve Kız Eskrim Şampiyonası sona erdi.

Turgut Özal Eğitim ve Antrenman Spor Salonu'nda Doğanşehir Ortaokulu, Malatya TED Koleji ve Türk Telekom Ortaokulu’ndan 21'i kız 40 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalarda sporcular birbiriyle kıyasıya mücadele etti.

Dereceye giren sporcular şöyle:

Yıldız Erkekler Kılıç: 1. Yasin Karakuş Doğanşehir Ortaokulu, 2. Hasan Gülece Türk Telekom Orta Okulu, 3. Alp Kaan Güven TED Koleji, 3. Sabri Atilla Doğanşehir Orta Okulu,

Yıldız Kız Kılıç: 1.İrem Ürkmez Doğanşehir Orta Okulu, 2.Busenur Erbatan  Doğanşehir Orta Okulu, 3. Melike Bozkurt, Doğanşehir Orta Okulu,3. Sıla Çakaş Doğanşehir Orta Okulu,

Yıldız Erkek Flore: 1. Ali Ata Aslan TED Koleji.

Yıldız Kız Flore: 1. Ajlan Doğan TED Koleji.

Epe Erkek: 1. Tolga Özgül TED Koleji.

Epe Kız: 1. Elif Naz Koç TED Koleji.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri verildi.

Dereceye giren sporcular, 18-21 Mart'ta Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Okullar Arası Şampiyona'da mücadele edecek.

AA- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şeyma Günaydın (5 yıl önce)
    Bnde eskrimciyimm tumm eskrimcilerin ve hakemlerin emegine saglık
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    Eskrim sporunun ilimizde de faaliyet göstermesınnden dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.Emeği geçenleri kutluyorum.Haberin yapılmasına katkı sağlaysn Mehmet Göresıye ve Malatya Haber Com' ayrıca Teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla