SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Mısır Kulübünden Kongolu Oyuncuyu Kiralıyor

0
Güncellendi - 2021-09-03 06:01:04
YMS, Mısır Kulübünden Kongolu Oyuncuyu Kiralıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, santrafor mevkiini güçlendirmek amacıyla, Mısır'ın El Ahly takımında oynayan Walter Bwalya ile kiralık olarak anlaştığı belirtiliyor.

Kulüp yönetimine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, hücum hattını takviye etmeyi hedefleyen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 26 yaşındaki Walter Bwalya ve Al Ahly Kulübü ile bir süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlardırdı ve oyuncunun 1 yıllığına kiralanmasına karar verdi.

Transferin, kısa süre içinde resmi prosedürlerle tamamlanacağı belirtilirken, Türkiye'den Bwalya ile ilgilenen başka kulüplerin de olduğu kaydedildi.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan Walter Bwalya forvet - santrafor mevkiinde oynuyor.

Güncel piyasa değeri 350 bin Euro olarak görünen Walter Bwalya, Mısır Süper Ligi'nde 55 maçta 19, Afrika Konfederasyon Kupası'nda 11 gol  kaydetti.

Walter Bwalya'nın El Ahly ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • fth (3 yıl önce)
    Nasıl bir oyun bilmiyorum ancak tetteh sakattı forvet alınması iyi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    gol makinesi gol
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Kongolu büyücü Kamasaturanın güccük oğluna benziyo hadi hayırlısı inşallah Malatyasporumuza faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Rezil bir bakış açısı. İnsan, eğer insani duygulara sahipse ağzım var diye konuşmamalı. Kullandığı kelimenin önce manasını bilmeli, bilmiyorsa da kullanmamalı. Kullanıyorsa da edep ile edepsizliği ayırt edebilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)Kernek34 isimli kullanıcı yorumuna
    Kernek34 Haklısınız özür dilerim yazdığım şakayı aşmış
    0
    0
    Yanıtla