SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 17 Futbolcuyu Kadrosuna Kattı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre; 1. Transfer ve Tescil Dönemi, 5 Ekim Pazartesi itibariyle sona erdi.

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Yeni Malatyaspor, 1. Transfer ve Tescil Döneminde kadrosuna teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte 17oyuncu kattı.

Geride kalan sezonun bitmeden önce Kongolu sağ kanat oyuncusu Jody Lukoki’yi kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, yoğun bir transfer dönemi geçirdi. İskelet kadrosunu bozan sarı siyahlılar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde güçlü bir kadro oluşturmak için listesinde yer alan birçok isimle anlaştı. Malatya temsilcisi, geçen sezonunun devre arasında kiralık olarak takımın formasını giyen sol bek oyuncusu Karim Hafez’i ise Wadi Degla takımından bonservisiyle kadrosuna dahil etti.

Benjamin Tetteh transferi ile Türkiye’de ses getiren Yeni Malatyaspor, Galatasaray’dan Adem Büyük’ü kadrosuna kattı. Sarı siyahlılar, Arjantinli kaleci Guido Herrera’nın ligdeki 3 haftalık performansı sonrası eski kalecisi Ertaç Özbir ile yeniden anlaştı.

Yeni Malatyaspor’un 1. Transfer ve Tescil Döneminde kadrosuna kattığı oyuncular şöyle:

jody Lukoki-Ludogorets (Bedelsiz), Christian Cueva-Santos FC (Kiralık) Murat Akça-Giresunspor (Bedelsiz), Jetmir Topalli-KF Ballkani (Bedelsiz), Fernando Zuqui-Estudiantes (Kiralık), Guido Herrera-Talleres Cordoba (Kiralık), Adem Büyük-Galatasaray (Bedelsiz), Benjamin Tetteh-Sparta Prag (Kiralık), Zeki Yavru-Denizlispor (Bedelsiz), Doğukan Emeksiz-Sarıyer (Bedelsiz), Eray İşcan-Kayserispor (Bedelsiz), Ertaç Özbir-Gençlerbirliği (Bedelsiz), Olcay Şahan-Denizlispor(Bedelsiz), Kubilay Kanatsızkuş-Bursaspor (Bedelsiz), Semih Kaya-Sparta Prag (Bedelsiz), Wallace Fortuna Dos Santos-Lazio (?), Karim Hafes- Wadi Degla (Geçen sezon kiralıktı, bu sezon bonservisi alındı)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Cueva

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    Odemeler ne oldu esnafın parası verildi mi ADİL BAŞKAN sana yakışanı yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Ön libero ve iyi bir sağ kanat oyuncusu alınsaydı çok daha iyi olurdu.Artık Hamza hocanın şapkadan tavşan çıkarma zamanı gelmiştir.Eldeki kadrodan ön libero ve kanat oyuncusu çıkarmak zorunda.
    0
    0
    Yanıtla