SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 2 Futbolcuyla Anlaştı, Kiraya Verdi

0
Güncellendi - 2021-09-01 18:11:25
YMS 2 Futbolcuyla Anlaştı, Kiraya Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, biri kaleci 2 genç futbolcuyla sözleşme yaptığı ve ikisini de sezon sonuna kadar geldikleri takımlara kiraladığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor'un, Kırklarelispor'da forma giyen 23 yaşındaki kaleci Ahmet Oytun Özdoğan'ın (üstteki fotoğrafta) yanı sıra Boluspor forması giyen 22 yaşındaki stoper Arda Hilmi Şengül'le (alttaki fotoğrafta) 3'er yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kaleci Özdoğan'ın Kırklarelispor'a, Şengül'ün de Boluspor'a sezon sonuna kadar kiralandıkları belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kamil can (3 yıl önce)
    Türkiye futbol tarihine adil gevrek adını altın harflerle yazıyor gereksiz transfer makinası adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (3 yıl önce)
    Türkiye futbol tarihinde böyle saçma sapan transferler yapan 2. Bir takım yokturdur resmen menajer kazıkları zaten o menajer Eskişehir spor u anlaragücü nü batırdığı gibi bu kulübüde yakında batırır zaten batık halde iyice batırır
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bakalım inşallah 2 ligin temelleri atılıyor bu sayade.İlerleyen yılları düşünen bir bakış açısını her zaman takdire şayan bulmuşumdur.3 lig'den,2 lig'den gençleri topla,sonra kiraya ver,sonra da berk yıldız gibi kolayca harca ! Yahu bu kadar genci niye alır bir takım bunu soran sorgulayan var mı ? Bir defa daha önce de gençleri kadrona aldın mesela berk yıldız çocuk adana demir'e kiralandı harikalar yarattı,ama ne hikmetse bizde oynayamadı ? Daha geçen sene transfer harikası diye jetmir'i getirdin eee sonra ne oldu yıl doldu sözleşmesini feshettin ! Yani bu kadar gencin alınmasının tek nedeni 2 lige sıkı bir hazırlık gibi duruyor.Bu yüzden kutluyorum değerli yöneticileri,emeğe geçen herkese teşekkürler.Bide bir zahmet bir santrofor alında teşekkürlerimiz artsın.Yine pazarın son mallarına kalmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Alışveriş çok hızlı. Satınal, satınaldığın takıma kiraya ver. Bu işte kim kazançlı bilmiyoruz. Birşeyler yapılıyor ancak Malatyaspor karlı mı çıkıyor bu işten kimse bilmiyor. Her şey şeffaf olsa iyi olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işleri çok profesyonelce yöneten bir yönetim varmış,Öyle diyorlar.O nedenle sen,ben bu işleri anlıyamazmışız.Futbolcuyu satın al,Hemen aldığın takıma geri kirala! Bu müthiş uygulamayı biz çözemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Genç desen değil. İyi olsalar zaten kapışılırdı. Bu neyin kafası. Ne yiyip içiyorsunuz. Paraları ne yapıyorsunuz. Kaça alındı kaça kiralandı. İçinizde biraz Allah inancı varsa bunları açıklarsınız.
    0
    0
    Yanıtla