SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 23 Yaşındaki Oyuncuyla Görüşüyor

0
Güncellendi - 2021-01-31 10:36:08
YMS, 23 Yaşındaki Oyuncuyla Görüşüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de devre arası transfer dönemini suskun geçiren Yeni Malatyaspor’un Malili sağ kanat Aly Malle ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Süper Lig’de dördüncü sezonunu geçiren ve kadrosuna kattığı genç yabancı oyuncularla dikkat çeken Yeni Malatyaspor, bir dönem Balıkesirspor’da da forma giyen 23 yaşındaki Malili sağ kanat oyuncusu Aly Malle ile anlaşma sağladığı ve 3,5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan ve son olarak İtalyan ekibi Ascoli’de forma giyen Malle’nin bonservisi elinde bulunuyor. İngiltere ekibi Watford’un U23 takımında oynadıktan sonra Granada, Udinese, Grasshopper Club Zürih, Balıkesirspor ve Ascoli’de forma giyen genç oyuncu, Mali U23 Milli Takımında da oynuyor.

Türkiye’de daha önce Balıkesirspor’un formasını giyen Aly Malle, 1.Lig’de 27 karşılaşmada görev alırken 6 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Balıkesirde oynarken,bir iki maçını seyrettim,öyle ahım-şahım bir oyuncu değil o ara Balıkesirin transfer yasağı vardı,o dar kadroda oynayamadı..........daha evvel gelen Seth vb. oyuncular gibi olsada olur,olmasada ...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    chabeke daha orta açamıyor önce onu öğrensin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Daha orta aćmayi bilmiyor adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Chabeke mi daha orta açmayı bilmiyor bırakın Allahini severseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Malatyamiza hayirli olsun herkes Cambaz olmus oyuncularin fiyatini Biliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (3 yıl önce)
    İnşallah lukako ayarındadır. Başkan bu işi iyi biliyor. Değeri 400.000 euro ise vallahi adil bey 40.000 den fazla vermez. Ersin bey ise ne alır bilmem anlaşırlar inşallah buda rüzgarın oğlu gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adil gevrek bu sene transfer yapamıyorum futbolcuda satmıyorum sadece futbcu alacaklarını ödemeye çalışıyorum desin adam gibi takıma zarar vermeden paralarına imkanlar ölçüsünde takıma danışarak ödesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Sirf almiş olmak için oyuncu alinmaz. Topalli gibi amatorde bir suru topçu var. Zuruqi lukuki geldigi gunden bu gune ne katmis ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)Rafet isimli kullanıcı yorumuna
    Daha futbolcularin isimlerini dogru yazamazken kalkip bir de elestiriyorsunuz ya pes yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimleri yanlış yazılan futbolcular takıma ne kattı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet hemşerim doğru söylersin üçude çöp amatörden alsalar onlar daha iyi mücadele ederler çok önemli bir tesbit
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    üstüne oyuncu para versin bence zaten top falan oynatan yokmuş. bari buraya gelir karnını duyurur birde yousuf gibi parlarsa tamam işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Adil gevrek yine beleşe bulmuş. Ucuz etin yahnisi olmaz sayın gevrek. Bugün azubuike ve aleksic i al büyük başkan diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu gelirse İssam chabeki gönderin gitsin.hiç olmazsa gelen bu oyuncu kaybettiği her pozisyondan sonra etrafa gülücükler atmaz belki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağ kanat bu oyuncu sağ bek değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Otursun ağlasın mı? Adamın yapısı öyle.Bu ligin defansif yönüyle en iyilerinden biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle.. kendi bölgesinin en iyilerinden biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    1.ligden itibaren bu takımın sayılı maçını kaçırmışımdır.(2.ligde sadece iç saha maçına bakabiliyordum ve sadece 1 maçını kaçırdım). Chabek’i beğenmeyenler la liga yada premier lig izliyor herhalde. Standartı olan bir oyuncu yeteneğinin verdiği ölçüde elinden gelenin %100 ünü vermeye çalışan bir futbolcu. Bu ayardaki bir bek oyuncunun bir tık kalitelisini almak istesen 5-6 milyon euroları gözden çıkarmak lazım. Elimizdekinin kıymetini bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    bonservisi elinde imiş ya bu adil gevrek e defalarca sercan yıldırım ı da al acun bonservis istemez veya 50 000 euroya tamam der diyorum almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Tamda bize göre para istemrzse
    0
    0
    Yanıtla