SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Alanya Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2021-04-14 22:01:28
Yeni Malatyaspor, Alanya Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor, önümüzdeki Cumartesi günü A.Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Süper Ligin 34. haftasında geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbul'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor'da, 0-0 sonuçlanan bu maçın ardından 1 günlük izin yapan futbolcular, Çarşamba günü Alanya maçı için ilk çalışmayı yaptı.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenman sahasında yapılan çalışma Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor'da, korona karantinaları devam eden Ahmet Ildiz, Erkan Kaş, Semih Kaya ve Stevie Mallan'ın çalışmaya katılmadıkları öğrenildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sayim aslihan (2 yıl önce)
    Biz hucum futbolu oynarsak kayip edariz biz geriye yaslanip kontaatak oynamamiz sabirli olmamiz lazim bu şekilda bir puan cepte ondan sonra üçü arayacayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    1 puan işe yaramaz mutlak 3 puan alınmalı nasıl alırsız bilmem,o da sizin işiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Zeki yavruya ne görev düşecek yahu adam orta yapmaktan aciz
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    alanya hücum futbolunu sever.ilk yarı futbol oynatmazsanız,ikinci yarı sahasına kapanacaktır.uzaktan atılan şutlar bu maçta çok önemli.bu maçta Mallan,Mustafa ve Zeki Yavruya çok iş düşüyor.Duraklama dönemi bitmiştir arkadaşlar.Yükselme dönemine geçiyoruz bu hafta.Ya Allah Bismillah hücuuuuuuuuuummmmm.
    0
    0
    Yanıtla