SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Çarşamba Günü Alanya İle Oynayacak

0
Güncellendi - 2020-12-21 18:09:59
YMS, Çarşamba Günü Alanya İle Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 14.haftasında 23 Aralık Çarşamba günü deplasmanda ligin lideri Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Süper Lig’de son haftalarda yaşadığı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yeni Malatyaspor, 14.haftada ligin lideri Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak. 21 takımla oynanan ve sıkıştırılmış bir fikstür ile devam edilecek olan Süper Lig’de 14.hafta maçları hafta içerisinde oynanacak. Yeni Malatyaspor, 14.haftada 23 Aralık Çarşamba günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Aytemiz Alanyaspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Metin ile İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy, bu sezon Yeni Malatyaspor’un sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yönetmişti.

Süper Lig’de 14.hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

22 Aralık Salı  

16.00 Atakaş Hatayspor-Trabzonspor: Abdulkadir Bitigen

19.00 Galatasaray-Göztepe: Mete Kalkavan

23 Aralık Çarşamba 

16.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Yukatel Denizlispor: Hüseyin Göçek

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Yeni Malatyaspor: Alper Ulusoy

19.00 Kasımpaşa-Gaziantep Futbol Kulübü: Koray Gençerler

19.00 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: Bahattin Şimşek

24 Aralık Perşembe 

16.00 Demir Grup Sivasspor-Gençlerbirliği: Tugay Kaan Numanoğlu

16.00 Hes Kablo Kayserispor-İttifak Holding Konyaspor: Ali Palabıyık

19.00 Çaykur Rizespor-Fraport TAV Antalyaspor: Erkan Özdamar

19.00 MKE Ankaragücü-Beşiktaş: Halis Özkahya.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Tetteh oynarsa puan veya puanlarla döneriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    SÜPER LİG Gol krallığı yarışında ilk 10 sırada ki tek TÜRK futbolcumuz ÜLKEMİZ futbolu ve YENİ MALATYASPOR'UMUZUN gururu olmaya devam. ADEM KARDEŞİM. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN..ADEM kardeşimizin şahsında YENİ MALATYASPOR 'umuza Başarılar diliyorum. Dualarımız Sizlerle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Takımımız normal oyunuyla bir puan alır.Birazda futbol şansımız olursa bazılarının dediği gibi balık veya çekirge işte o zaman tadından yenmez.Puan veya puanlar alacağımız bir maç.Tayfur Bingöl ve Efecan Karacayı kitlersek olay bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan Gökalp (3 yıl önce)
    BAŞARILAR Alanya maçında kaplanlarımıza başarılar diliyorum. İnşaallah puan yada puanlarla dönerek alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını gösteririz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Yine bir Alanya maçı ve yine alper ulusoy.Geçen seneki gibi olmasın inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz Yılmaz (3 yıl önce)
    Alanyada puan veya puanlar alırsak o zaman iyi takım olduğumuzu kanıtlarız
    0
    0
    Yanıtla