SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Fenerbahçe İle 7. Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2020-12-11 03:32:49
YMS, Fenerbahçe İle 7. Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, ligde Fenerbahçe ile yedinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 6 karşılaşmada Fenerbahçe’nin 4, Yeni Malatyaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor.

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 12.haftasında 12 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Daha önce ligde 6 kez karşılaşan iki takım, 12 Aralık Cumartesi günü 7.kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de iki takım arasında daha önce oynanan 6 karşılaşmada Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı lacivertliler, 6 karşılaşmanın 4’ünden galibiyetle ayrılırken, Yeni Malatyaspor 1 karşılaşmayı kazanabildi. İki takım arasında oynanan 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında şuana kadar Fenerbahçe karşısında galibiyet elde edemedi.

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun 8.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 3-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında 25.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda ise ilk maçlarını 2.haftada Malatya’da oynadılar. Şuan Fenerbahçe’nin başında bulunan ancak o dönem Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Erol Bulut’un takımı sarı lacivertlileri Danijel Aleksic’in golüyle 1-0 mağlup etti. Sezonun ikinci yarısında 19.haftada İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe, 3-2 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe’nin Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda ilk maçı 12.haftada Malatya’da oynandı. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında 29.haftada İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Carbon (3 yıl önce)
    Fenerbahçeli olarak Malatyam her zaman kalbimin baş köşesidir gerisi hikaye...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Malatyali fb gs su bu sadece malatya sporlu olur Gerisi çin mali
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Fenerbahçeli malatyalılar dileğiniz zehirden de acı.Lütfen iki sıfatınızdan malatyalılar kısmını çıkartın.kendi şehrinin takımını nasıl bir vicdanla ikinci sıraya koyabiliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (3 yıl önce)
    Şampiyon Fenerbahçemiz, ikinci ise Malatyasporumuz olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı sadece malatyasporludur
    0
    0
    Yanıtla